jedna paczka miałem na myśli całe opakowanie zawierające 44 saszetki :P
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Bóle nasilają się jedynie na treningach przy nadmiernym wysiłku ;/ .... już zamawiam na allegro Flexa na pewno w następnym tygodniu zaczynam kurację , jak coś zdam relacje co do efektów... pozdrawiam ;)
...
Napisał(a)
Pytanie - kiedy mniej więcej animal flex będzie dostępny w sklepie sfd? Bo generalnie to coś ciężko z dostępnością ostatnio
...
Napisał(a)
hej ;) słuchajcie dostałem dzisiaj paczkę z flexem tylko jest jeden problem we wcześniejszych postach czytałem , że większość z Was dostała Animal Flexa w proszku w saszetkach ja dostałem jakiś mix kapsów ( 8 różnych tabletek ) i takich zaszetek mam 44 liczba w sumie sie zgadza ale czy jest jakas różnica pomiędzy kapsami a proszkiem ??:> dzięki za info pozdrawiam ;)
...
Napisał(a)
pierwsze słyszę o animal flexie w proszku :) bez stresu, 44 saszetki po 8 tabsów w każdej tak powinno być, dodam tylko jeszcze, że 2 tyg i stawy naoliwione :) pozdrawiam
...
Napisał(a)
To mój pierwszy post... i to jak pozytywny! I niech tak może zostanie...
Jestem z zawodu fryzjerem, może dla nie których prawdziwych facetów nie będę tu wielkim autorytetem ale to my fryzjerzy wyginamy ostrrro nadgarstki codziennie i też nie którzy nawet uprawiamy sport:)
Około półtora roku złapał mnie pierwszy raz ból nadgarstka w prawej dłoni (to po kręgosłupie najczęstsze schorzenie w moim zawodzie w zasadzie na niego czekałem :) Moich starszych nie których znajomych już to dopadło. Ból najpierw był delikatny ale z dnia na dzień robił się coraz mocniejszy, doszło do tego że po paru dniach miałem taką blokadę że o swojej pracy mogłem zapomnieć. Poszedłem do lekarza, oczywiście było prześwietlenie na którym nic nie wyszło i przepisanie tony lekarstw, smarowidła itd. Po paru dniach przeszło, niestety ból wracał, raz był raz nie, raz lżejszy, raz mocniejszy, dłuższy, krótszy... Byłem jeszcze raz u lekarza znowu coś tam przepisał i znowu to samo... Massakrrra!!!
Po dłuższej przerwie złapało mnie ponownie. O hantlach o pompkach mogłem zapomnieć a nawet o rowerze nie mówiąc już o pracy. Postanowiłem przejrzeć konkretnie i rzetelnie internet i... znalazłem Animal Flexa. Panowie i panie byłem już zrezygnowany mam chyba wszystkie tabletki i maści świata no ale... mam też i na szczęście Animal Flexa. Powiem krótko: Na mnie to działa!!! 100%!!! Dlaczego tego nie ma w aptece i nie przepisują to lekarze? Oczywiście odpowiedz jest prosta jak ze wszystkimi podobnymi tego typu sprawami leczą nas przecież przedstawiciele farmaceutyczni a nie lekarze!!! Saszetki z tymi "dropsami" są faktycznie drogie ale na prawdę godne swojej ceny z resztą może warto raz, dwa ale konkretnie! Polecam z czystym sumieniem Animal Flex!!!
Ps: Te wszystkie bóle panowie i panie: Barków, kolana czy tych nadgarstków trzeba zapobiegać a nie chwilowo uśmierzać ból to jest bez sensu. Szkoda hajsu nie mówię już o czasie i cudownych niszczących wątrobę tabletkach z apteki. Sorki za monolog ale musiałem się z kimś tym faktem podzielić! Pozdrawiam i wiem jedno na Flex'ie się nie skończy!!!
Jestem z zawodu fryzjerem, może dla nie których prawdziwych facetów nie będę tu wielkim autorytetem ale to my fryzjerzy wyginamy ostrrro nadgarstki codziennie i też nie którzy nawet uprawiamy sport:)
Około półtora roku złapał mnie pierwszy raz ból nadgarstka w prawej dłoni (to po kręgosłupie najczęstsze schorzenie w moim zawodzie w zasadzie na niego czekałem :) Moich starszych nie których znajomych już to dopadło. Ból najpierw był delikatny ale z dnia na dzień robił się coraz mocniejszy, doszło do tego że po paru dniach miałem taką blokadę że o swojej pracy mogłem zapomnieć. Poszedłem do lekarza, oczywiście było prześwietlenie na którym nic nie wyszło i przepisanie tony lekarstw, smarowidła itd. Po paru dniach przeszło, niestety ból wracał, raz był raz nie, raz lżejszy, raz mocniejszy, dłuższy, krótszy... Byłem jeszcze raz u lekarza znowu coś tam przepisał i znowu to samo... Massakrrra!!!
Po dłuższej przerwie złapało mnie ponownie. O hantlach o pompkach mogłem zapomnieć a nawet o rowerze nie mówiąc już o pracy. Postanowiłem przejrzeć konkretnie i rzetelnie internet i... znalazłem Animal Flexa. Panowie i panie byłem już zrezygnowany mam chyba wszystkie tabletki i maści świata no ale... mam też i na szczęście Animal Flexa. Powiem krótko: Na mnie to działa!!! 100%!!! Dlaczego tego nie ma w aptece i nie przepisują to lekarze? Oczywiście odpowiedz jest prosta jak ze wszystkimi podobnymi tego typu sprawami leczą nas przecież przedstawiciele farmaceutyczni a nie lekarze!!! Saszetki z tymi "dropsami" są faktycznie drogie ale na prawdę godne swojej ceny z resztą może warto raz, dwa ale konkretnie! Polecam z czystym sumieniem Animal Flex!!!
Ps: Te wszystkie bóle panowie i panie: Barków, kolana czy tych nadgarstków trzeba zapobiegać a nie chwilowo uśmierzać ból to jest bez sensu. Szkoda hajsu nie mówię już o czasie i cudownych niszczących wątrobę tabletkach z apteki. Sorki za monolog ale musiałem się z kimś tym faktem podzielić! Pozdrawiam i wiem jedno na Flex'ie się nie skończy!!!
...
Napisał(a)
Witam ponownie ;) wiem , że miałem dać swoją oponię na temat Flexa pare miechów temu ale jakoś się tak złożyło , że nie bardzo miałem czas. Przechodząc do sedna sprawy , pisałem wcześniej o moich bólach w kolanie , po kuracji FLEXEM kolano jak nowe ;))) polecam na prawdę warto , wiadomo , że nie należy ten produkt do najtańszych ale jest na prawdę wart swojej ceny !! teraz jeszcze mam tylko pytanko bo wiem , że ktoś tam wcześniej pisał , że po tej kuracji FLEXEM warto później brać cały czas jakieś inne wspomagacze na stawy oczywiście trochę tańsze od flexa które maja już na celu zapobiegać , mógłby ktoś polecić jakiś fajny niedrogi środek ??
...
Napisał(a)
Musze wypróbować jestem z zawodu brukarzem wiec kolana skrzypią zobaczymy czy działa .
...
Napisał(a)
kupiłem a wcześniej przeczytałem Wasze posty - i nie żałuję - po 4 dniach ulga - po 5 zapomniałem o bólu a 6 dnia znowu wybiegałem 2 h i wróciłem do ćwiczeń - to jakieś cudo! Będę łykał do końca ale mam pytanie o przyszłość - brać ciągle, robić przerwy - jeżeli tak to jak długie? Jestem na redukcji, później planuję wrócić na siłownię
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Universal Nutrition - Animal Pump
Następny temat