Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Universal Nutrition - Animal Pak

temat działu:

Universal Nutrition

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 126696

Ankieta

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 1538 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 15207
soltys88 nie o to mi chodziło! Wiem że najlepsze witaminki to natura! moje pytanie było , czy mozna animala brać cały czas czy robić przerwy tak jak z kreatyną =, bo wiadomo jak kretke bierzesz ponad 8 tyg to spada działanie. I pytam sie ludzi co z animalem mają spore doświadczenie i po własnych obserwacjach doszli do pewnych wniosków. a wiec, czy warto to łykać nontop? czy robić cykle? sorki za zaśmiecanie, bo to nie na temat. konkretne osoby proszę o odpowiedź!!!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 49
Jeżeli cię stać to kuracje seria produktów Animal to 3 tyg. kuracja potem 1 tydzień bez więc od ciebie zależy ale wiadomo zę jak się bierze odżywki przez dłuższy okres czasu to organizm się do nich przyzwyczaja i potem trzeba zwiększać i zwiększać dawki więc proponuje góra 2 cykle po 3 tygodnie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 153 Napisanych postów 1163 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 43428
napewno troche lepsza wytrzymalosc, lepsze trawienie ( o wiele ). cala torebke lykam na raz takze luz- idzie sie przyzwyczaic. jak bralem to myslalem ze sobie wmawiam ze pomaga, jak teraz po 2 miesiacach gdzies jak juz nie bralem wzialem kilka pakietow to jestem pewnien ze to nie placebo.

Batros to Skeletor: "You talk and I'll listen."

Skeletor: "I'll talk and you'll obey!"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 57 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 11093
Najlepsze witaminy na rynku, ale też najdroższe. Kolejna sprawa to połykanie, mega kapsy olimpu to przy tym malutkie tableteczki więc trzeba to dobrze popić.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 36 Wiek 39 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2132
wracajac do tematu hologramu. to na odzywkach w usa nie ma hologramow. a biorac w polsce ze sklepow maja.. wiec winika to ze sa wlepiane -na animalach jest fitness authority. ta firma jest wylacznym importerem w Polsce produktów. przez to cena produktow znacznie rosnie. a na aleggro zamawiaja ze stanow ze sklepow albo ktos wysyla i maja interes z tego. np na allegro mozna zauwazyc sprzedawanych ilosci 500 lub znacznie wiecej. wiec oni zamawiaja bezposrednio od producenotw. i dlatemu tak tanio w miare.
http://www.fitnessauthority.pl/ 
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 502 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 7574
60 zl za taki produkt to nie jest duzo :] po tym jak tak dolar spadl oplaca sie brac animalpaka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
witam mam pytanie wiem ze to nie ten dzial ale trudno mam animal paka ale czy jest sens brac go z kreatyna dokladnie a shot gunem ??z gory dzieki za odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 98 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2615
mocny bogaty sklad. cena spadla do 61 zl, m-czna suplementacja wychodzi 42 zl. jednak wole olimp vita-min multiple sport za 26 zl.

na poczatku bralem zgodnie z etykieta i rzeczywiscie troche czulem je na treningu, ale taki stan trwal gora 3 razy.

ogolnie przebajerowane. jak jest kasa mozna lykac.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 13 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 250
Smialo jedz go z kreatyna, bedzie jeszcze lepszy efekt
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 203 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2281
czy to rzeczywiscie moze pomoc mi ze stawami? czy cos innego byscie poradzili?

‎"My attitude is that if you push me towards something that you think is a weakness, then I will turn that perceived weakness into a strength." MJ

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Universal Nutrition - Animal Nitro

Następny temat

Universal Nutrition - Animal Stak 2

Spalanie
Polecane artykuły