Szacuny
1
Napisanych postów
70
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3713
27 września chirurg wycioł mi 2 brodawki łojotokowe na brzuchu. Pielegniarka ktora zdejmowala szwy mowila, że chirurg bardzo dobrze to wycioł, nadal mam ślady po szwach (minoł miesiąc) i mam do was pytanie czy ślady po szwach znikają?
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
53
To zwyczajna blizna jeśli kupisz sobie krem / żel na blizny to ewentualnie się zmniejszy lub będzie mniej widoczna. Post jest z października wiec jestes juz ok 2,5 m-ca po zdjęciu szwów trochę czasu minęło ale może jeszcze jakiś efekt będzie przy użytkowaniu kremu.
Szacuny
1
Napisanych postów
70
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
3713
n/c czytaj uwaznie. 27 wrzesnia! chirug wyciol mi 2 brodawki lojotokowe. Dzis jest 6 listopad, nie wiem gdzie ty widzisz te 2.5 miesiaca, no ale ok. Bedac dokladnym szwy mialem zdejmowane 4 pazdziernika, czyli minał 1 miesiąc i 2 dni, no ale i tak pojde z tym do dermatologa, spytam co i jak.
Szacuny
1
Napisanych postów
12
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
53
uważam, że jest taka możliwość z tym że istnieje możliwość iż proces gojenia się może się wydłużyć co jest uciążliwe w jednocześnie niebezpieczne. Poleciła bym zastosować wysuszające krem na rany dostęny w aptece bez recepty a zaraz po dokładnym wygojeniu krem na blizny.. nie powinno zostać po tym śladu.