Najprawdopodobniej uszkodziłem kompleks chrząstki trójkątnej nadgarstka, na początku ból był dość mocny, zapewne to przez stanie na rekach oraz od planche,teraz mniej boli, ale caly czas czuje strzykanie, przeskakiwanie czegos w srodku. Nie chce isc do lekarza bo po 1 zapewne ze 3 tygodnie spokojnie bede musial chodzic w jakims usztywniaczu a nie odpuszcze kolejny raz treningow na taki czas. Po 2 bol mija, tylko irytuje mnie przeskakiwanie. Da sie cos z tym zrobic ? Jakie porady ogolnie tego calego uszkodzenia ?
...
Napisał(a)
Witaj,
troche masz bledne zalozenie...
Nie chce isc do lekarza bo po 1 zapewne ze 3 tygodnie spokojnie bede musial chodzic w jakims usztywniaczu a nie odpuszcze kolejny raz treningow na taki czas.
to, ze bedzie konieczna przerwa od treningow i w jakim stopniu ma na celu sprawic bys w przyszlosci byl sprawny, mogl trenowac w 100% nie mial ograniczen ruchowych, zeby nic nie bolalo i nie strzykalo
chcesz trenowac dalej bo tak... nie liczac sie z tym, ze reka nie bedzie w przyszlosci sprawna? No nie tedy droga niestety.
Po 2 bol mija, tylko irytuje mnie przeskakiwanie. Da sie cos z tym zrobic ? Jakie porady ogolnie tego calego uszkodzenia ?
dopoki nie pojdziesz do lekarza i nie bedzie wykonana diagnoza obrazowa, w celu okreslenia co uleglo uszkodzeniu i w jakim stopniiu;
niestety nie jestesmy w stanie okreslic za pomoca opisu co moglo ulec uszkodzeniu, tego typu diagnoza wymaga podejscia specjalisty.
troche masz bledne zalozenie...
Nie chce isc do lekarza bo po 1 zapewne ze 3 tygodnie spokojnie bede musial chodzic w jakims usztywniaczu a nie odpuszcze kolejny raz treningow na taki czas.
to, ze bedzie konieczna przerwa od treningow i w jakim stopniu ma na celu sprawic bys w przyszlosci byl sprawny, mogl trenowac w 100% nie mial ograniczen ruchowych, zeby nic nie bolalo i nie strzykalo

Polecamy również: Kontuzja, grzać czy chłodzić miejsce bólu? Kiedy robić okłady
Po 2 bol mija, tylko irytuje mnie przeskakiwanie. Da sie cos z tym zrobic ? Jakie porady ogolnie tego calego uszkodzenia ?
dopoki nie pojdziesz do lekarza i nie bedzie wykonana diagnoza obrazowa, w celu okreslenia co uleglo uszkodzeniu i w jakim stopniiu;
niestety nie jestesmy w stanie okreslic za pomoca opisu co moglo ulec uszkodzeniu, tego typu diagnoza wymaga podejscia specjalisty.
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!