Siema. Postanowiłem że po treningu bedę zażywał glukozę by uzupełnić poziom glikegonu w organizmie. Ostatnio jednak przeczytałem reklamę tabletek o nazwie Glucardiamid. Jak pisze producent jest to tabletka przydatna przy okazji jakiegoś dużego wysiłku fizycznego bądz umysłowego. Jedna pastylka to jak pisze producent bomba glukozowa - 1500mg glukozy w pastylce. Dodatkowo w pastylce znajduje się składnik podobny w działaniu do kofejiny. Co myślicie o tych pastylkach? Czy warto zażywac glukoze w ten prostrzy i wygodniejszy sposób niż zwykłe tabletki. Proszę o opinię.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
Jak wezmiesz 15-20 tabletek na raz to bedzie OK. Policz czy sie oplaca.
BTW: Nie ukladam diet!!!!

BTW: Nie ukladam diet!!!!

pierwsza by zobaczyc twoje oczy...
druga, druga... by zobaczyc twoje usta...
trzecia po to by zobaczyc cala twoja twarz...
A.W.O.L.
...
Napisał(a)
o kurcze chybas vener zwariowal !
boze
juz ci wyjasniam te o to tabletki nie sa na podladowanie wegli jak ty bys chcial lecz na podniesienie cisnienia , a substancja czynna jest tam nikotynamid ktory wlasnie ma takiez dzialanie , glukoza jet dodatkiem tylko ,poza tym w sladowej ilosci zeby (ja ******..) zjesc sensowna jej ilosc od tego amidu siadlo by ci serducho - jedyne sensowne zastosowanie tych pili ( oprocz wlasciwego ) to wziasc ze 2 gora trzy przed dyskoteka do mocnej kawy - bedziesz mial troche lepsza jazde , jak nie bierzesz dragow
wez chlopie skad masz takie pomysly ?
kup se glukoze spozywcza delecty ok 3 zl za 200 gram kub dr oetker ok 2 zl za 100 ewentulanie w aptece jak jestes maniakiem ( 4 zl za 100 gr)
i po treningu mozesz sobie zmieszac z woda dwie lub trzy lyzeczki ( tych tabsow bys musial walnac ze 30 ) zeby miec taki efekt
a tak na marginesie to ladowanie glukoza ma sens tylko dla ludzi z b szybka przemiana materii ( tacy co chca przytyc a nie moga ) inaczej latwo sie otlusc
ps czemu dopiero ja go ostrzeglem przeciez po 15 pigulach dostalby zawalu pod sztanga ( serio )
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AXEL97
boze
juz ci wyjasniam te o to tabletki nie sa na podladowanie wegli jak ty bys chcial lecz na podniesienie cisnienia , a substancja czynna jest tam nikotynamid ktory wlasnie ma takiez dzialanie , glukoza jet dodatkiem tylko ,poza tym w sladowej ilosci zeby (ja ******..) zjesc sensowna jej ilosc od tego amidu siadlo by ci serducho - jedyne sensowne zastosowanie tych pili ( oprocz wlasciwego ) to wziasc ze 2 gora trzy przed dyskoteka do mocnej kawy - bedziesz mial troche lepsza jazde , jak nie bierzesz dragow
wez chlopie skad masz takie pomysly ?
kup se glukoze spozywcza delecty ok 3 zl za 200 gram kub dr oetker ok 2 zl za 100 ewentulanie w aptece jak jestes maniakiem ( 4 zl za 100 gr)
i po treningu mozesz sobie zmieszac z woda dwie lub trzy lyzeczki ( tych tabsow bys musial walnac ze 30 ) zeby miec taki efekt
a tak na marginesie to ladowanie glukoza ma sens tylko dla ludzi z b szybka przemiana materii ( tacy co chca przytyc a nie moga ) inaczej latwo sie otlusc
ps czemu dopiero ja go ostrzeglem przeciez po 15 pigulach dostalby zawalu pod sztanga ( serio )
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
AXEL97
...
Napisał(a)
na bank nie warto,bo za duzo bedzie kosztowac
"But I,being poor,have only my dreams,
I have spread my dreams under your feet,
Tread softly,because you tread on my dreams"

"But I,being poor,have only my dreams,
I have spread my dreams under your feet,
Tread softly,because you tread on my dreams"
"POZWOL MI ZWYCIEZYC, A JESLI NIE ZDOLAM, POZWOL MI BYC DZIELNYM W MEJ WALCE"
...
Napisał(a)
Dzięki Alex97.Spoko ziom z ciebie. Za odpowiedz dostajesz ode mnie wielkiego SOGacza! Wiesz z tą glukozą to jest tak że ja jej nie mogę za bardzo dostać. Byłem w Hipermarkecie-sprzedawcy nie wiedzieli czy u nich jest glukoza, w aptece też nie było. Postaram się ją jakoś znaleźć. Ja przytycia po glukozie się nie obawiam, wręcz po cichu liczę na mały efekcik tego typu bo jestem bardzo szczupły - przy 186cm wzrostu tylko 64kg wagi.
...
Napisał(a)
znam ten problem , jak szukalem glukozy zeby ja jesc z kreatyna , w wiekszosci sklepow rzeczywiscie jej nie ma , ale szukajcie a znajdziecie
np w krakowie bankowo wiem ze jest w ALTI ( czerwony pradnik ) i w REMA1000 ( prokocim ) i jak potrzebuje to tam sie zaopatruje , w aptekach powinna byc tylkko tak jak pisalem nieco drozsza
AXEL97
np w krakowie bankowo wiem ze jest w ALTI ( czerwony pradnik ) i w REMA1000 ( prokocim ) i jak potrzebuje to tam sie zaopatruje , w aptekach powinna byc tylkko tak jak pisalem nieco drozsza
AXEL97
...
Napisał(a)
nie znam tych tabsow - nie znam skladu - wiec sie nie wypowiadam
czysta glukoza - bez kombinowania jest ok
MASZ RACJE CO DO GLUKOZY ALE NIE PO TRENINGU - OTLUSZCZENIE CI WTEDY NIE GROZI
pozdrawiam
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.

czysta glukoza - bez kombinowania jest ok

MASZ RACJE CO DO GLUKOZY ALE NIE PO TRENINGU - OTLUSZCZENIE CI WTEDY NIE GROZI

pozdrawiam
Wiedza to podstawa
"Madry człowiek powinien wiedzieć, że zdrowie jest jego najcenniejszą własnością i powinien uczyć się, jak sam może leczyć swoje choroby".
HIPOKRATES
Doradca w dziale Alternatywna Droga.
...
Napisał(a)
to w jakiej ty aptece byłeś że glukozy nie mają :/ heeh
ale i tak tańsza z supermarketu
Jeśli moja wypowiedź w jakiś sposób tobie pomogła wynagrodź mnie SOGiem :)
ale i tak tańsza z supermarketu
Jeśli moja wypowiedź w jakiś sposób tobie pomogła wynagrodź mnie SOGiem :)
...
Napisał(a)
ten glukardiamid sam biore .normalnie wstawałem w wakacje o 16 , tera przyszło wstawać o 6 .kilku nauczycieli sie skarżyło że śpie na 3 pierwszych lekcjach .kupiłem sobie to g****.naprawde działa.biore przed budą 2 i w trakcie lekcji 2 i jest git.kosztuje to jakieś 4 zł za 10 tabletek.dobry jest też colvital który zawiera dużo kofeiny i wyciągu z orzeszków coli i glukoze.tera to spróbuje
<<<<<możecie mnie zabić ale dla mnie tylko liczy sie ARKA GDYNIA>>>>>
...
Napisał(a)
czyli uwazasz ze jest to dobre na pobudzenie??
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
idealne a do tego dobrze smakuje i przpomina konsystencją twardą gume.2 tabletki i po jakiś 10 minutach chodzisz jak na duracellach
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!