oglądałem to.
Juz mnie strzela an myśl jak stare baby bedą teraz w kościele 6x na dzień i modlić sie o zniknięcie sterydów z powierzchni planety.Cały program był tak skonstruowany,że dosc jednoznacznie budował cały obraz środowiska,oczywiście z powodu frajera idioty,którego nieupilnowała mamusia ,cytuje :
"on
białko tylko brał,tak białko,takie białe rozpuszczał"no ale wina wychowania w dzisiejszych czasach,starym sie tlyko wydaje ,ze coś wiedzą o swoich "pociechach",bo albo nie mają na to czasu przez prace,albo poprostu mają to w dupie.
Wszystko dla ludzi,ale trzeba z głową.Mamusia gnoja nie upilnowała i sie pomieszało w główce.Niestety sterydy to nie zabawa dla poronionych małolatów.
Ogólnie tragedia,szkoda starych i z tej i z tej strony,nieświadomośc ludzi nie ma granic.
A to jak niektórym odp*****la na cyklu to sami wiecie może i z doświadczenia + młodzieńcza głupota + burza hormonów + alkohol .
U mnie na osiedlu ,może pamiętacie,była uwaga z 2 laa temu kręcona,w Krakowie,bo właśnie taki mały ***any gnój z osiedla obok,któremu od***ało przez to,że sypał sobie metke chyba nawet do kanapek do szkoły ,zabił jakiegoś chłopaka młodego obok pizzeri,a wiecie co podwiedział jak pały pytał dlaczego? "bo myślałem,że był kibicem innej drużyny"
dodam,że miał jakoś 16 lat.
--------------------
Dlatego tak samo ja uwazam,że praktycznie każdy ponieżej 18go roku zycia powinien być banowany i wyp*****lany z tego działu forum,bo albo zazwyczaj robi tylko spam,albo czyta to czego nie powinien,bo jeszcze nie jest pełnoletni.