Cześć jestem studentem psychologii i piszę pracę na temat uzależnienia od siłowni/ćwiczeń Czy ktoś mogłby napisać coś na ten temat badź podać adresy stron z powyższą tematyką lub podesłać mi coś na ten temat
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moge napisac ze jak nie pocwicze to czegos mi brakuje...dlatego mecze sie w dni beztreningowe:)
Aha, i po treningu, mimo ze zmeczony, to jakis taki szczesliwy jestem, taki spelniony...:)
pozdro
Aha, i po treningu, mimo ze zmeczony, to jakis taki szczesliwy jestem, taki spelniony...:)
pozdro
"My life is all i have""
...
Napisał(a)
no od silowni sie mozna uzaleznic POzniej suplementy odzywki KOKSY i jak sie potem nie ma czasu to sie konczy z tym sportem i zostajka FLAKI a nie miesnie
Bez kasy nie ma masy
...
Napisał(a)
A pomyśleliście o tym, że siłownia jest jak dziewczyna kiedy ma się 18-17 lat. Kiedy jest jest super a na stariość i tak sie z nia nie hajtasz i tak. Nie ma takiego czegoś jak uzależnienie od siłowni. Fajna sprawa, ale bez tego można żyć
moderator na insomni
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!