...
Napisał(a)
Czy oprocz clena cos na rynku jest jeszcze? ten srodek jest juz stary jak swiat czy pojawilo sie ostatnio cos nowego? A jesli nie, to pod jaką nazwą teraz clena w aptece mozna dostac?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
VENTIPULMIN ® GRANULAT
Granulat do podawania doustnego dla koni
Skład:
1 g preparatu zawiera:
Clenbuterolum hydrochloricum 0,016 mg
(odpowiada 0,014 mg klenbuterolu)
Preparat Ventipulmin® Granulat stosuje się samodzielnie lub w połączeniu z innymi preparatami u koni do leczenia chorób układu oddechowego przebiegających ze zwężeniem światła dróg oddechowych powstałym wskutek skurczu oskrzeli i/lub oskrzelików i/lub nadmiernego nagromadzenia się śluzu w drogach oddechowych, takich jak:
* ostre, podostre i przewlekłe zapalenie oskrzeli i oskrzelików, również na tle zakaźnym (bakteryjnym lub wirusowym);
* przewlekła zaporowa choroba płuc koni (Chronic Obstructive Pulmonary Disease; COPD);
* ostre, podostre i przewlekłe stany alergii układu oddechowego;
* inne schorzenia układu oddechowego przebiegające z objawami duszności lub przewlekłego kaszlu.
niezla opcja, stosowales? jak z dostepnoscia ?
+ sog za ciekawe info
Granulat do podawania doustnego dla koni
Skład:
1 g preparatu zawiera:
Clenbuterolum hydrochloricum 0,016 mg
(odpowiada 0,014 mg klenbuterolu)
Preparat Ventipulmin® Granulat stosuje się samodzielnie lub w połączeniu z innymi preparatami u koni do leczenia chorób układu oddechowego przebiegających ze zwężeniem światła dróg oddechowych powstałym wskutek skurczu oskrzeli i/lub oskrzelików i/lub nadmiernego nagromadzenia się śluzu w drogach oddechowych, takich jak:
* ostre, podostre i przewlekłe zapalenie oskrzeli i oskrzelików, również na tle zakaźnym (bakteryjnym lub wirusowym);
* przewlekła zaporowa choroba płuc koni (Chronic Obstructive Pulmonary Disease; COPD);
* ostre, podostre i przewlekłe stany alergii układu oddechowego;
* inne schorzenia układu oddechowego przebiegające z objawami duszności lub przewlekłego kaszlu.
niezla opcja, stosowales? jak z dostepnoscia ?
+ sog za ciekawe info
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
Więc tak: cena ok 200zl za 0,5kg zalezy z skad!Proste stosowanie w postaci proszku;ampulek nie bralem...Co do dostepnosci to nie bylo wiekszych problemow z zamowieniem-koles w nie zaczail chyba na poczatku co on zawiera-natomiast przy odbiorze zapytal o szczegóły dotyczace konia-czyli sciema poszla...Latwiej jest z koniarzami pogodac-prosto iw 100%pewne,czesto to konia podaja....Opakoanie zawiera miarke.Co do stosowania to efekt taki ze po 2 tyg.on spadłem7kg bez utraty obwodu w bicepsie;kiepskiej diecie i z powodu braku czasu 4 razy cwiczeniami z 1 aerobami-czyli powiedzmy duze marnotrastwo bo bylem ciekaw co potrafi ten zloty srodek....Ale sam sie zadziwiłem bo na offie przytylem 1kg-czyli nie duzo...Jako antykataboliki stosowałem hmb i jablaczan trecka i cfm vitalmaxa.
Teraz pora na smak:jest raczej słodki nie przeszkadza.Postac :biały granulkowaty proszek,dla ciekawskich 1czubata lyzeczka to ok3tab-60mg...Stosowalem 2 razy dzinnie..Efekty:trzesienie lapek bylo,kolatania brak skorcze po bardzo ostrych aerobach...Ost2 dni na on objawy ustepowaly...Jakby co to pytac:)
Teraz pora na smak:jest raczej słodki nie przeszkadza.Postac :biały granulkowaty proszek,dla ciekawskich 1czubata lyzeczka to ok3tab-60mg...Stosowalem 2 razy dzinnie..Efekty:trzesienie lapek bylo,kolatania brak skorcze po bardzo ostrych aerobach...Ost2 dni na on objawy ustepowaly...Jakby co to pytac:)
...
Napisał(a)
ja ******le, dałeś chyba info roku stary
, dzieki wielkie, ojciec najlepszego mojego ziomka jest weterynarzem, jutro z nim zagadam. Mam tylko nadzieje ze ten proszek oprocz substancji czynnej nie zawiera jakichs popiołów i zbędnych dodatko obciążających wątrobe bo wiadomo ze dawki dla konia pewnych rzeczy są lepiej tolerowane bo jego wątroba jest nasze plecy a nasza jak dwie pięści.

...
Napisał(a)
Nie-jest pysznie i smacznie;)))Bialutkie jak snieg-sa tez ampulki wiec nie ma problemu;))Ja żyje i jest ok-zadnych broblemow z watroba-tylko lapki dygotaja:)Napewno ci bez problemu sprzedadza!
...
Napisał(a)
o proszę Testo w dopingu..ładnie...i sam sę musi redukować, a u innych dwa centy w pasie wypomina
. No ładnie

Feel the pain and do it anyway...
Obecny dziennik: http://www.sfd.pl/[Stara_Gwardia]_Saida_2014-t993979.html
...
Napisał(a)
tak, ale ja mam BF ponizej fizjologicznego standardu, a ty nadwage maturalny maluszku
(co nie zmienia faktu ze i tak bym cie upolował)
Zmieniony przez - TestoRossa w dniu 2008-05-08 22:03:56

Zmieniony przez - TestoRossa w dniu 2008-05-08 22:03:56
...
Napisał(a)
zebym ja Cie zaraz nie upolowal 

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
HCG pytanko
Następny temat