doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Taka sytuacja, Ci co to biorą mają bardzo komfortową sytuację teraz.
1
...
Napisał(a)
ja ostatnio kupiłem tą nową maxigra go i szczerze dla mnie dawka 25 mg to słaba no ale wówczas faktycznie w aptece była tańsza od maxonu :)
...
Napisał(a)
Zarzuć 2tbl, tyle ile jest w op. Maxon też pisałeś że słabo 1tbl u Ciebie.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
Jak tylko uslyszalem reklame to polecialem do apteki na zwiad. Pani odrazu wyszla do mnie z promocja. Jednak po uslyszeniu ceny i ilosci podziekowalem. Czarny rynek nie musi sie bac, wrecz przeciwnie. Ludziska oswoja sie na wieksza skale z niebieska tabletka a potem beda szukac tanszych alternatyw. Bo przeciez bez recepty to napewno nie szkodliwe:)
...
Napisał(a)
Myślę, że rynek viag otc jeszcze poszerzy się, i to mocno.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
I dobrze. Sformalizuja cos co i tak kazdy bez problemu moze nabyc. A jesli z cenami pojda w dol to i szukanie po ciamnych uliczkach nie bedzie mialo sensu
producenci zapewne juz wiedza ile tego trafia na bm stad zainteresowanie tym kawalkiem tortu. Problemem moze byc rzad ktory wycofuje duze opakowania przeciwbolowych tabletek ze sklepow
albo tak sie o nas troszcza zeby nikt nieswiadomy nie przesadzil.

...
Napisał(a)
M.in. po to przepchnęli ten temat, sporo tego wychodzi na Białoruś i Ukrainę, wystarczy się przejechać przed/za granicą po burdelach kupisz maxon i maxigre, pełno pustych opakowań leży na trasach, po barach, dajki po kilka op mają przy sobie od ręki.
1
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
I was k***a zaskocze. Nastepny sildenafil jest w aptece bez recki.
INVENTUM 25mg sildenafilu
Cena ok 16 zł k***a !!
Zmieniony przez - WojtekEktomorf w dniu 2017-01-07 13:20:23
INVENTUM 25mg sildenafilu
Cena ok 16 zł k***a !!
Zmieniony przez - WojtekEktomorf w dniu 2017-01-07 13:20:23
...
Napisał(a)
za ile tab? A to żadne zaskoczenie, coraz więcej tego będzie, tak że wiesz

...
Napisał(a)
Tyle ze wciaz nie oplacalna cena w porownaniu do BM. Ale w naglej sytuacji swietna alternatywa:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
2 "niby cykl"
Następny temat