Wiem, że w Turcji podobnie jak w Egipcie mozna kupic w aptekach viagre itd. Jednak mam pytanie do zorientowanych osób czy to również taki sam fake jak w egipcie, czy w turcji te specyfiki są prawdziwe? a może są inne, lepsze-sprawdzone w Turcji? proszę o poważne odpowiedzi:)
...
Napisał(a)
Cześć,
Wiem, że w Turcji podobnie jak w Egipcie mozna kupic w aptekach viagre itd. Jednak mam pytanie do zorientowanych osób czy to również taki sam fake jak w egipcie, czy w turcji te specyfiki są prawdziwe? a może są inne, lepsze-sprawdzone w Turcji? proszę o poważne odpowiedzi:)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
jeśli chodzi o te wynalazki to akurat dość pewne tam sa
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
jest osobny temat do takich dyskusji
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat