Zmieniony przez - greg64 w dniu 2011-07-11 02:20:39
...
Witam mam pytanie mam 26 lat jestem w pelni sprawny nie mam zadnych problemow z erekcja wzwody wystepuja nawet jak tylko pomysle o seksie wracam do zony po 4 miesiacach pobyttu za granica czy zazycie viagry pol tablerki bedzie mialo jakis wplyw na stosunek chcialbym zabawic sie troche dluzej umilic mam czas w lozku czy moge zrobic taki eksperyment czy beda jakies skutki uboczne
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"jestem w pelni sprawny nie mam zadnych problemow z erekcja" - nie będzie skutków ubocznych, ale to tak jakbyś chodził o kulach mając zdrowe nogi 

...
Napisał(a)
Po 4 miesiacach abstynencji...
Bardziej jakby jeździł na rolkach zamiast chodzić;)
Jedyny możliwy skutek uboczny to przedwczesny wytrysk, wiec raczej to powiedzie cie w druga strone niz bys chcial. Powinieneś wziąć cos na zmniejszenie erekcji.
Bardziej jakby jeździł na rolkach zamiast chodzić;)
Jedyny możliwy skutek uboczny to przedwczesny wytrysk, wiec raczej to powiedzie cie w druga strone niz bys chcial. Powinieneś wziąć cos na zmniejszenie erekcji.
...
Napisał(a)
jw bierz i korzystaj z życia.
1
najsłabszy inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny,
- najmniej selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny.
TABELA WEDŁUD KSIĄŻEK PISANA NA PODSTAWIE MOICH ODCZUĆSKDER-paroksetyna fluvoksamina
...
Napisał(a)
Może być tylko lekki ból głowy od ciśnienia , nie każdy to ma . Jak łodzianin , bierz śmiało .
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-07-11 09:32:02
Zmieniony przez - Makaveli01 w dniu 2011-07-11 09:32:02
...
Napisał(a)
Dokładnie głowa lekko pobolewa:)
Natomiast na fajce to się można podciągać :D
Nie wiem czy tez tak mieliście ale wydawało mi się że lekko osłabia bodźce? zjdałem połówkę, kumpel zjadł całą i mówił że ma bluevision :D
Natomiast na fajce to się można podciągać :D
Nie wiem czy tez tak mieliście ale wydawało mi się że lekko osłabia bodźce? zjdałem połówkę, kumpel zjadł całą i mówił że ma bluevision :D
1
...
Napisał(a)
viagre kupilem w usa od znajomego ktory pracuje w aptece 1 tabletka kosztuje tu 18S...wziolem 4 :)...ile czasu przed stosunkiem zazyc tabletke i czy mozna do tego drinka wypic lub lampke wina, mysle tez zeby zazucic cala
...
Napisał(a)
Jak nigdy nie brałes to wez poł .
Niektórzy piją wiecej niz jednego drina i zyją.
Tabs 1-2h przed .
Niektórzy piją wiecej niz jednego drina i zyją.
Tabs 1-2h przed .
...
Napisał(a)
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
m-drol, kiedy zacznie działac?
Następny temat