Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
35
Witam, czy ktos uzywal juz wspomnianego w tytule urzadzenia? Czy jest
ono skuteczne? Mam bardzo sceptyczne podejscie do produktow z TV
Marketu, jednak moim zdaniem ten produkt moze dzialac, poniewaz opiera
sie na tej samej zasadzie dzialania co duze urzadzenia, ktore mozna
spotkac w klubach fitness. Z gory dziekuje za wszystkiemerytoryczne
odpowiedzi.
P.S. Nie wiedziałem gdzie mam wrzucic ten temat ale myśle ze najbliższe tematu jest to forum. Bardzo prosze o odpowiedzi.
Szacuny
6
Napisanych postów
607
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3397
powiem krotko:
jesli jakis przyrzad ma zapewnic przyrost miesni, zrzucenie tluszczu, wzrost sily, itd. bezbolesnie i bez wysilku - to jest to podpucha.
teoretycznie urzadzenie dziala, wszystko wyglada logicznie - spece od marketingu pracuja godzinami nad tym, jak zrobic z ciebie frajera
kup, podlacz, wyrzuc po miesiacu (albo wstaw do piwnicy), naucz sie zyciowej lekcji
Szacuny
6
Napisanych postów
607
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
3397
tak, generalnie jakby bylo tak latwo, to wszyscy byliby piekni i wysportowani
szczegolnie Amerykanie, oni maja duzo pieniedzy na nowe technologie jak ta
Szacuny
2
Napisanych postów
373
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10057
Ja mam podobne zdanie jak koledzy wyzej, nie zbudujesz ladnej sylwetki bez odpowiedniego treningu oraz przemyslanej diety. Natomiast jezeli te dwa czynniki sa spelnione, mysle ze takie urzadzenie moze byc bardzo przydatne
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
72
ludzie przeciez ci modele w reklamie co maja kaloryfer na brzuszku, ukształtowane miesnie to widac ze wszystko po siłowni takich miesni nie da sie osiagnac zwykłym pasem. Zreszta jak lezałem w szpitalu w Poznaniu to był koles który był ochroniarzem w tym cały mango. Powiedział tak ze sa rzeczy np pedzle do malowania dobre, ale takie pasy czy inne duperele to maszyny z chinskich czesci przez które zamiast pomoc mozesz sobie krzywde zrobic.
Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
72
no czyli za 400 zł ja moge wam zrobic taki masazyk jakiego ta maszyna wam nie da <LOL> :D a tak serio to beznadziejne takie naciaganie ludzi powiem na dosc spore zeby to dawało efekt. Czy ich nie gryzie sumienie ze np ludzie którzy maja problem z otyłoscia kupuja to bo mysla ze to jedyny sposob i wydaja pieniadze a tu takie cos?:> kpina normalnie
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
0
A jeśli połaczy to uzadzenie z tradycyjnym wysiłkiem??? Możę gdyby zrobic sobie normalny trening i potem dokopac tym mięsniom jeszcze tego vibratona???Czy to moze zadziałac???