Szacuny
2
Napisanych postów
287
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2347
witam niewiem czy w dobrym dziale to pisze...(poporsze o usuniecie jak co) chcial bym zebyscie sie wypowiedzieli na temat Vibroaction...
jak wiadomo ogolnie wczesniejesze maszynki;P tego typu uznawane sa za niedzialajace skutecznie itd. ale to jest dosc ciekawe co o tym myslicie moze juz ktos kupil to malenstwo? wypowiedzcie sie czy jest ses niepatrzac na kaske poporstu czy to dziala...pozdrawiam
Szacuny
5
Napisanych postów
202
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
1392
problem jest jak odroznic czy pas dziala czy nie.
w tv kaza przejsc na diete i cwiczyc plus uzywac pasa. tak to zawsze bedzie dzialal ;p
ja nie mam problemow z nadwaga, ale zadecydowalem sprobowac poprawic swoj brzuch.
przestalem cwiczyc na brzuch. jadlem normalnie.
uzywalem pas przy najszybszej predkosci i ponad 30 minut dziennie.
zawsze max.
ale nie ma jak w reklamie zadnego bolu miesni itp.
mam dosc silne miesnie wiec moze to powod.
nie wiem jak to u kobiet ktore nic nie cwicza.
uzywalem to ponad pol roku bez cwiczen typu 6weidera czy abs.
efekt nie jest jak w reklamach ale spadlo mi 5 cm w pasie przez ponad pol roku.
dlaczego?
nie wiem :)
nie wiem czy to zasluga pasa. mysle ze nie.
bo caly czas uprawialem inny sport,
aha, zgubilem te 6 cm w pasie ale waga jest wciaz stała. to bylo moje zalozenie, poniewaz nie chce chudnac,
w sumie schudlem 2kg ale
nie wiem czy schudniecie 2kg powoduje spadek w pasie o 5 cm.
moze jednak pas dziąłal troszke? tyle ze czesto te 30 minut mialem wciagniete miesnie , tzn, napinalem podczas pracy pasa.
tak wiec nie wiem do konca czy ten pas pomaga. mysle ze troche tak ale przy najwiekszej predkosci i bardzo dlugo.
aha, rzezby oczywiscie nie zrobi :)
dodatek:
2 tygodnie mniejsze cwiczenia i pas nie przyniosl zadnych efektow. a juz chodzi tak glosno jak traktor na podczas zniw.
jesli pas bedzie kosztowal 50zl zl to mozna kupic. moje zdanie.
Szacuny
5
Napisanych postów
2083
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
39361
..lepiej odwiedzic siłownie,
nie ma cudownego srodka, dzieki ktoremu uzyskasz super efekty bez zadnego wysilku,
to jest sprzet jak kazdy inny z mango ,
szkoda kasy i tyle pzdr
Zmieniony przez - emil1989 w dniu 2007-05-08 21:30:01
Szacuny
25
Napisanych postów
2191
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
20949
Ja tylko chce dodac do tego wszystkiego pewna ciekawostke prosze popatrzec na reklame...i na kolesia co to reklamuje niezle gino...wiec prosze sie zastanowic przed zakupem tego czegos
Szacuny
4
Napisanych postów
78
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
695
Moj ojciec to kupił i używam tego jak jeżdze na rowerze stacjonarnym. Jakos tak czujac te wibracje to szybciej jezdze i jestem po jezdzie mokry jak **** :)
To co masz zrobic dzisiaj,zrob pojutrze. Bedziesz miec 2 dni wolnego
Szacuny
4
Napisanych postów
78
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
695
Wg. mojej opinii jak używasz TYLKO to, nic ci to nie da. Trzeba dodać koniecznie jakieś ćwiczenia, bo mam to urządzenie jakieś 2-3 msc(używam w sumie codziennie) ale nawet ćwicząc(A6W od niedawna, Rower 2-3 razy w tygodniu, siłka 2-3 w tygodniu) nie zrzuciłem tyle fatu jak na reklamie:)
To co masz zrobic dzisiaj,zrob pojutrze. Bedziesz miec 2 dni wolnego
Szacuny
1
Napisanych postów
826
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5840
najlepszy motyw jest z tym chłopem co chodzi na siłownie pare lat a tu niby załozył sobie ten motylek na brzuch potzrepało go i kaloryfer To jest okropny wałek :D