Witam właśnie zakupiłem ten produkt, i jedyne pytanie jakie mam to czy ktoś wie jak to używać. Pisze niby że 1 ampułka dziennie lub minimum 3 ampułki tygodniowo, przez 6 do 9 tygodni, oraz należy produkt wmasować, nie spłukać no niby ok, ale czy to trzeba nanieść na mokre włosy? i czy trzeba po czasie umyć włosy po razy kolejny?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To działa jak odzywka bez spł. myjesz dokładnie głowe, osuszasz recznikiem i potem nanosisz ampułkę i nic więcej z tym nie robisz, nic nie myjesz, ani spłukujesz.
...
Napisał(a)
No dzięki, jestem właśnie po pierwszej ampułce i co mogę powiedzieć hmm.. na pewno moje włosy są bardziej puszyste, tak jak po jedwabiu do włosów, zobaczymy może to całe vichy coś mi pomoże.
...
Napisał(a)
stosowałem z 3 miesiące amp. co 2 dni , plus szampon , tej samej serii , włosy fajne jak powiedziałeś puszyste. Włosy wypadać , przestały , ale na wzrost nowych bym nie liczył, odstawiłem później na jakieś 2 miechy i probem powrócił , może nie na taką skale , ale wrócił.Teraz codziennie leci szampon decros wzmacniający z aminexilem sam bez amp. efekty sa podobne , tyle ode mnie na ten temat ;)
...
Napisał(a)
ten preparat z pewnoscia nie sprawi ze wlosow przybedzie;). natomiast zahamuje w pewnym stopniu nadmiar ich wypadania, poprawi ukrwienie skory glowy.. po zaprzestaniu stosowania co mialo wypasc i tak wypadnie, w krotszym czasie ale wypadnie. co jest procesem naturalnym......no coz...preparat okresowo na pewno pomoze...z pewnoscia nie zaszkodzi:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!