Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
4
ja mam trądzik od 4 klasy szkoły podstawowej , niewiem juz bylam duzo razy u dermatologa i wg , ale nic mi do tej pory nie pomagało . dopiero trafilam na dobrego dermatologa , i przpisał mi antybiotyk i maść ktora tez pomagała mi troche wczesniej . tyle ze bylo lepiej jak ja stosowalam a jak przestalam to wszystko od nowa , po tym antybiotyku niepowiem ale dobrze mnie wyleczylo , najgorsze w moim przypadku jest czoło . dostałam tez masc robiona i wczesniej jej nie stosowalam bo mialam tamtą. wyjechalam na wakacje do chorwacji i jak uzylam tej masci robionej to mi wyskoczyly na twarzy okropne liszaje i od nowa pryszcze . musialam jakos to wyleczyc bo od slonej wody i skonca okropnie szczypało , kupilam tam masc , żel . ii bardzo mi ona pomogła , teraz jest juz lepiej mam tylko pojedyncze krostki czoło mam wg inne niz wtedy , ale pozostaly mi lekkie slady nie to ze takie " dziury " co niektorzy maja takie juz na zawsze , tylko lekkie slady bo mialam manie drapania tego ; ] teraz jescze wybieram sie do mojego dermatologa mysle na ostatnia wizyte ktora pomoze mi mysle juz zupełnie . mysle tez nad tym visaxinum ale musze to skontultowac najpierw na tej wizycie ; }