Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3247
ma ktoś doświadczenie ze środkiem Cidrex firmy Vitana, piszę bo chcę pomóc mamie koleżanki i nie wiem czy warto polecić jej ten środek tak jak zrobiła to pani w aptece tzn chodzi mi o jego działanie, czy jest skuteczny i pomocny przy diecie redukcyjnej;P ankieta wypełniona przeze mnie dotyczy tej pani, proszę o profesjonalne wypowiedzi
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3032
Napisanych postów
51847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
350793
tłuszczu to to nie spali,
swoją droga na to samo wyjdzie, jak przez posiłkami bogatymi w węglowodany wypije łyżkę octu jabłkowego/winnego(rozrobionego w wodzie) lub(+)łyżkę soku z cytryny,
lecytyny pewnie śladowe ilości, pozostałe składniki nie warte uwagi.
dieta dieta i aktywność u niej ?
pzdr/
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
1
Napisanych postów
37
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3247
Ni diety ni aktywnosci, ale sa postanowienia i to jest wazne:) ukladam jej wlasnie dietę redukcjyną koniu poleciłbys jakiekolwiek suple w uzupelnieniu diety? jak tak to jakie przyspieszylyby spalanie fatu? istotne jest to ze ta pani do mlodziakow juz nie nalezy, zalezy jej glownie na zyskaniu zwyczajnego wygladu, nie jakiejs super wysportowanej sylwetki
Szacuny
3
Napisanych postów
1
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1
Po pierwsze, to same tabletki nie pomogą. Cidrex jest uzupełnieniem diety, które w połączeniu z dietą ułatwiają kontrolę masy ciała. Jednak jak z każdym suplementem trzeba uważać aby nie uzależnić się od nich, bo będzie ciężko :) Ja sama próbowałam Cidrex i byłam i jestem zadowolona, gdyż w połączeniu z dietą szybko i skutecznie schudłam, bez efektów yo-yo. Po długiej przerwie od tabletek Cidrex zaczęłam brać aplefit. Aplefit zmniejsza jednak jeszcze łaknienie. Polecam te dwa produkty. Nie zapomnijcie jednak o diecie przy braniu takich suplementów i o chociażby małym ruchu:) A co do herbatek róznego rodzaju to nie polecam, mozna szybko schudnąć ale po przestaniu brania wraca się do swojej wagi i w dodatku bez herbatki trudno sie wypróżnić, dlatego bardziej jestem za tabletkami, ale oczywiście wszystko z umiarem i z przerwami. No i stosować się do ulotek, nie brać wiecej, gdyż można tylko zaszkodzić wątrobie. Pozdrawiam