...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
salix, byle co jesz i byle co gadasz
znam i jedną stronę, tych d****i, ktrych pełno w moim mieście
i policję "od kuchni"
oraz sam na wlasnej skorze przekonalem sie kilka razy, jak dziala policja
i nie jest dokladnie tak, jak piszesz

znam i jedną stronę, tych d****i, ktrych pełno w moim mieście
i policję "od kuchni"
oraz sam na wlasnej skorze przekonalem sie kilka razy, jak dziala policja
i nie jest dokladnie tak, jak piszesz
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
...
Napisał(a)
i bardzo ambitne
dla typowych jełopów
dla typowych jełopów
"Jak kraść, to miliony.
...
Napisał(a)
no malo kreatywne...
ale u mnie w miescie kibice i starsi i mlodsi lataja z naklejkami/(wlepami) po miescie
i czarni zrwyaja gryfa itd
ale u mnie w miescie kibice i starsi i mlodsi lataja z naklejkami/(wlepami) po miescie

i czarni zrwyaja gryfa itd

...
Napisał(a)
Swoją drogą, ciekawe jakby cienko piszczeli Ci, którzy na codzień manifestują jak oni to nie nawidzą policji, gdyby jej faktycznie nie było.
"masz swą wolę w komplecie z honorem"
...
Napisał(a)
gnoje biegaja z tymi wlepami, a pozniej sami przychodza z mama na komisariat, ze im ktos "telefonik ukradl"
zal mi az...
zal mi az...
"Jak kraść, to miliony.
...
Napisał(a)
ja powiem tak-nalepki jak dla mnie idiotyzm ale policja na h sie nadaje.Prostej sprawy nie potrafia rozwiazac i maja wszystko w dupie.
a pozniej sami przychodza z mama na komisariat, ze im ktos "telefonik ukradl" -->no i co z tego, 95% takich spraw pozostaje nierozwiazanych.
Wiekszosc policji to banda tlukow ktorzy zaslaniajac sie swoja oznaka szukaja tylko zeby komus w******lic-taka jest prawda.
a pozniej sami przychodza z mama na komisariat, ze im ktos "telefonik ukradl" -->no i co z tego, 95% takich spraw pozostaje nierozwiazanych.
Wiekszosc policji to banda tlukow ktorzy zaslaniajac sie swoja oznaka szukaja tylko zeby komus w******lic-taka jest prawda.
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
potrzebuje informacji..paczka z usa do polski
Następny temat