Szacuny
1
Napisanych postów
68
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2003
Czy można codziennie jeść wątróbkę drobiową zamiast kurczaka? bo jedzenie codziennie kurczaka dla ucznia to nie tania sprawa :D
Są jakieś przeciwskazania?
Szacuny
3
Napisanych postów
98
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
2145
nie ryzykowałbym jedzenia wątróbki codziennie.Dużo cholesterol i wit A a ta w dużych dawkach jest toksyczna. Raz,góra dwa razy w tygodniu możesz zamieniać z kurą, ale lepiej szukaj promocji na mięso wieprzowe typu karkówka. Sery twarogowe też można taniej kupić.
Szacuny
3637
Napisanych postów
31015
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
294271
Nie jest przesada, ze witamina A jest szkodliwa, to że Tobie nic nie było nie oznacza, że komuś się nie może coś stać. Bo tutaj istotne jest bardzo zapotrzebowanie człowiek, ilość zjadanej wątróbki oraz cąły jadłospis.
W wieku 16 lat przy tej wadzę jaką dałeś na potreningu.pl max 2-3 razy w tygodniu bym jadł
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78019
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766910
A kto Ci każe jeść codziennie pierś? Nie przechodź ze skrajności w skrajność. Dieta powinna być urozmaicona. Masz wiele innych źródeł białka do wyboru, np jaja, nabiał, ryby, wieprzowina, wołowina, żołądki, serca, udka.
Szacuny
1
Napisanych postów
68
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
2003
Zakladając, że mam zapotrzebowanie 3700kcal na masie to mógłbym po prostu trzymać się tych kcal i białka? tak żeby nie mieć jakieś rygorystycznej diety? a dodam że przez pierwsze 3 tygodnie urosło mi 1,5cm w obwodzie ręki (już mam 33cm w prawej ;_;)(lewa 32) :D ^_^