Szacuny
2
Napisanych postów
63
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1355
Witam!
Mam pytanko ! Otóż strzyge się na krótko a na karku (tzn. po obu stronach karku) mam troche włosów i zawsze przy strzyżeniu (tj. co jakieś 2 tyg) gole je maszynką normalną do golenia.
Słyszałem że gdy goli się włosy to odrastają mocniejsze... Czy może być tak że za jakiś czas na karku będą mi wyrastać włosy tak szybko jak na głowie i tak samo długie?
Czy wogóle jest jakaś metoda żeby na stałe pozbyć się tych włosów????????
Szacuny
187
Napisanych postów
4965
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40441
tez słyszałam ze to nieprawda z tym ze mocniejsze odrastaja
jesli by to byla prawda to my dziewczyny powinnysmy miec warkocze na nogach na stałe to sie mozesz pozbyc usuwajac laserowo, nie jest to pojedynczy "zabieg", troche kosztuje. Masz post podwieszony o depilacji, tam na pewno wszystkie metody sa opisane
"Ten tylko jest wolny,
kto na wysokość wstępuje bez uciech,
a schodzi z niej bez żalu..."
Szacuny
12
Napisanych postów
596
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
3549
ja takz e nie wierze w mocniejsze wlosy po zgoleniu, mialem golone pol nogi z 4 razy juz [do operacji zeby nie bylo] i sa takie same jak na drugiej nodze moze troszeczke prostsze
Szacuny
31
Napisanych postów
2160
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
16842
kupic maszynke za 20 zl i golic sie na karku raz na tydzien lub jak jestes wyjatkowa "malpa"2 x tyg to taki problem nie sadze:-]
a wlosy nie odrastaja mocniejsze bo sie gole caly i moge cos na ten temat powiedziec pozdro
Do byka nie podchodź od przodu do konia nie podchodź od tyłu a do idioty nie podchodź wogóle...