Szacuny
2513
Napisanych postów
12794
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
841471
Trudno uwierzyć, że nie ma tematu o tej walce, bo jakby nie patrzeć to naprawdę starcie godne pasa WBC.
Dobrowolna obrona, a Diablo bierze mistrza olimpijskiego. Kasa kasą, ale ma jaja. Jeżeli go pokona to będzie coś, Czakijew to naprawdę konkretny rywal .
Na Diablo można ładnie zarobić, bo bukmacherzy dają mu dosyć małe szanse. 3,50 za każdą złotówe a Czakijew 1,25 tylko...
Obiektywnie patrząc, doświadczenie amatorskie zrobi swoje, ale naprawdę będę kibocować Włodarczykowi, bo zyskał mój szacunek rewanżem z Palaciosem no i samym wybraniem CZakijewa na przeciwnika.
W ankiecie zaszaleję, posłucham serca- Diablo przez KO/TKO
Zmieniony przez - Dremor w dniu 2013-06-19 14:38:12
Szacuny
18
Napisanych postów
4847
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
40994
Akcje Krzyśka po tej walce poszły w górę. Zaskoczył mnie niesamowicie i przyznam szczerze, że nie dawałem mu zbyt wielkich szans na zwycięstwo.
Diablo pokazał wielkie serce do walki i determinację aż nie chce się wierzyć ,że Włodarczyk ma taką petardę w rękawicy a jednak! Ciekawe co teraz czy czeka Nas rewanż z Chakhkievem? Osobiście najchętniej zobaczyłbym walkę Krzyśka z Huckiem ale wydaje mi się ,że ciężko będzie doprowadzić do tego pojedynku. Jedna z Najlepszych walk w CW tego roku zaraz po walce Lebedeva z Jonesem.
"I try to catch him right on the tip of the nose, because I try to push the bone into the brain." (M.Tyson)
Szacuny
5
Napisanych postów
771
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18833
Też będę mu kibicował, ale nie na tyle żeby obstawiać po 3,5
Wygrana na punkty niemożliwa - nawet przy uczciwym sędziowaniu problemem jest to że Diablo stoi za szczelną gardą i zadaje cholernie mało ciosów.
Przecież gdyby nie rundy mistrzowskie to przegrałby (uczciwie) UD choćby z Greenem... na Palaciosa też właściwie nie miał pomysłu, a to nie była jakaś ścisła czołówka.