Szacuny
6
Napisanych postów
1190
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
7040
Mianowicie mam taki problem włosy w nosie jak se z nimi poradzić keidyś widziałem takie specjalne maszynki ale już tego tam nie ma gdzie to widziałem i nie wiem jak je usunąc znaczy te które widać mi bo te głęboko oczywiście zostawić heh nie wiecie gdzie moge sie zaopatrzeć w takie coś bo wyrywanie to jest masakra a nożyczki to jest nieabrdzo inpreza heh z góry dzięki za pomoc
Szacuny
0
Napisanych postów
130
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2674
Ja bym nie opcinał ponieważ cebulki stają sie mocniejsze i szybciej rosną. Więc najlepiej wyrywac na poczatek jest wiekszy ból ale puźniej spoko z czasem cebulki są słabsze i idze jak po masle.Pozdro.
Szacuny
43
Napisanych postów
8449
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
48421
możesz przycinac - od tego wloski wcale nie stają sie mocniejsze. Jesli nie masz takiej specjalnej maszynki do golenia wloskow w nosie (jak to brzmi ) to sprobuj takimi malymi nozyczkami do paznokci
Szacuny
0
Napisanych postów
56
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
891
Taka maszynka do golenia wlosow w nosie byla kiedys do kupienia w ogloszeniach w prasie, sprzedaja tam rozne dziwne rzeczy:) O ile sie nie myle to bylo w To & Owo czy jakos tak. Uzywam tego i jest luz.
Szacuny
6
Napisanych postów
1140
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
26669
trymer jest wlasnie do wycinania wlosow z nosa...powinienes to znalezc praktycznie z kazdym sklepie AGD, a w centrach handlowych to na 100% ...jesli mimo wszystko nie mozesz go dostac to j/w...proponuje male nozyczki i po klopocie...pozdro
man from nowhere
insured by doping.sfd ::: you hit me, we hit you