Szacuny
10
Napisanych postów
259
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
15877
Zacząłem chodzić do Stokera, na razie nie mogę się tam odnaleźć, jakiś chaos tam panuje, sprzęt wszędzie i nie do końca mogę się skupić na trenowaniu, ale wiadomo oby złe dobrego początki i jak już znajdę swój plan treningowy na masę(przy boksie 3x w tyg) i ułożę go pod tą siłownie abym robił dobry intensywny trening a nie błądził po sali, jeden jest fakt sprzętu jest wystarczająco i na pewno zrobi się tam wszystko, jak będzie napisze jak pochodze troszkę;)
Szacuny
8
Napisanych postów
5082
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
160620
Stoker - 75zł/mc, za kilka miesięcy z góry:chyba 140zł za 2 m-ce, 195 za 3 m-ce, rano mało wiary, popołudnie i wieczór - czasami http://www.gutnet.pl/stoker/
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Ja przez kilka lat cwiczylem z Niku. Tam czesto sa promocje i mozna taniej kupic karnet. Jakbys sie zdecydowal to smialo z pytaniami w Niku biegaj do Dawida bo ma olbrzymia wiedze z kulturystyki, a na treningach indywidualnych daje wycisk.
W Niku byl kiedys tez swietny instruktor o imieniu Arek, ale nie wiem gdzie teraz jest.
Zmieniony przez - Icarium w dniu 2013-08-02 21:44:12
Szacuny
18
Napisanych postów
368
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
18790
hmm dziwne ze stronka nie dziala, chyba zapomnieli przedlużyc domene
75 karnet, polecam głownie ze wzgledu na spoko atmosfere (kilka lat chodze); teraz sezon wiec ludzi bywa wiecej popoludniami
sprzętu wypasionego może i nie ma ale dla lubiących wolne ciężary i hardkorowe siłki w sam raz, 3 klatki są a to chyba największy plus, hantle do 35kg gotowce a jak potrzeba więcej to składasz swoje
when you use a calculator in the gym, your a beast......