Szacuny
26
Napisanych postów
2473
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
45320
to powodzenia ze statycznym rwaniem i podrzutem. jak widzisz, olimpijczycy tez oszukuja; jakies wstretne wybicia z nog, blokowanie w stawach.. To nie jest kulturystyka i czucie miesniowe. To crossfit i chodzi o efektywnosc. Masz najszybciej i w jak najwiekszej ilosci pokonac trase od wyprostowanych rak do punktu, gdzie broda znajduje sie nad drazkiem. Tylko tyle i az tyle.
Szacuny
0
Napisanych postów
164
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
29581
strasznie mi sie nie podobaja te crossfitowe podciagania, wszystko zalezy od techniki wlasciwie, poza tym czasami nawet broda za drazek nie wystaje a podciagniecia sa uznawane, jak dla mnie w tych wszystkich gamesach crossfitowych zasady i przepisy moglyby byc bardziej dopracowane, to samo z thrustersami, jedni prostuja w lokciach rece a inni nie, a powinno to byc okreslone
Zmieniony przez - skur3byk w dniu 2012-06-25 01:00:03
Szacuny
188
Napisanych postów
65575
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
188925
Mam takie samo wrażenie, to podciąganie jest oszukane oni sie nie podciagaja w pelnym ruchu a jedynie "wija" drążkiem Zrobili by pelny ruch podciągnięcia inaczej wyglądały by czasy.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
23299
Napisanych postów
25280
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1020603
ćwicze sobie CrossFit i trenuje innych :) obecnie mam przerwę, bo zablokowałem biodrowo krzyżowy, ale już powoli dochodzę do siebie i wracam do treningów :)