Witam, myślę że dział odpowiedni. Otóż chciałbym kupić sobie dobrego WOK'a na indukcję. Wiem że lepiej na otwartym ogniu ale mam indukcję i nie chcę kupować palnika gazowego. Więc proszę o jakieś propozycje póki co cena nie gra roli. Pozdrawiam !
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jeśli chodzi o tego woka " Preference " szału nie ma. Przyrządza się na nim jak na zwykłej patelni, jedyny plus to że jest pojemny. A tak poza tym nie ma z Wokiem problemów, nic nie obłazi. Wykonanie ok. Krótko ale treściwie Pozdrawiam!
...
Napisał(a)
chińczyka lubie ale typowo zjeść w kanjpie więć nie pomoga poczekaj może ktoś inny
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Ja też lubię pójść do knajpy ale chciałbym eksperymentować w domu, mógłbym to jeść codziennie :D
...
Napisał(a)
Nie widzialem WOK'ow indukcyjnych. Poszukaj cos na allegro.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
poszukaj "WOK TEFAL Preference" mam juz ponad rok, nadaje sie rowniez do kuchenek indukcyjnych. Na allegro okolo 130zl.
...
Napisał(a)
@MODis dzięki, po świętach zamawiam bo teraz i tak nie dojdzie. Sog.
...
Napisał(a)
Tu w temacie. Jak ktos bedzie szukal to zawsze znajdzie 

Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
raczej ciężko będzie indukcyjnego woka, moim zdaniem do smażenia kurczaka z warzywami w zupełności wystarczy zwykła patelka :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!