Witam, Czy jest jakaś zależność miedzy wzrostem a obwodem bicepsa, chodzi mi o to czy osoba o wzroście 175cm ma łatwiej zrobić 40+cm w łapie od takiej co ma 190cm ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- 1. WIEK: 26. WAGA: 64. WZROST: 165. WYMIARY: -biceps:32 -klatka:98 -udo:64 -talia: STAŻ NA SIŁOWNI
- Czy wzrost sily => wzrost masy ?
- lewy biceps a prawy biceps
- czy SILOWNIA chamuje wzrost i co jest dobre na wzrost ??????????????
- jak ćwiczyć na wzrost czy są ćwiczenia na wzrost !!!!!!!!!
- Biceps luzem a biceps napięty
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
no inaczej to zupełnie wygląda ja mam np 40 przy 186 cm i wygląda to chudo
...
Napisał(a)
oczywiscie ze osoba 190cm latwiej zrobi 45 cm.. to chyba logiczne ale jesli o efekt wizulny sie rozchodzi to 40 cm przy tam 175 na rzezbie robi wieksze wrazenie jak 45 u 190 :P
Let's do IT
...
Napisał(a)
głównie waga ciala tu ma znaczenie. oczywiscie proporcjonalnie do wzrostu
...
Napisał(a)
miles
na chlopski rozum-dluzsze kosci,trudniej obudowac muskulatura i potrzeba jej znacznie wiecej,aby wygladalo to estetycznie.
wystarczy rozejrzec sie wsrod kulturystow-widziales jakiegos wielkoluda? NIE MA!
Zmieniony przez - traktor71 w dniu 2012-04-08 00:37:48
na chlopski rozum-dluzsze kosci,trudniej obudowac muskulatura i potrzeba jej znacznie wiecej,aby wygladalo to estetycznie.
wystarczy rozejrzec sie wsrod kulturystow-widziales jakiegos wielkoluda? NIE MA!
Zmieniony przez - traktor71 w dniu 2012-04-08 00:37:48
"live and die in the squat rack"
...
Napisał(a)
Są są, wystarczy się dokładniej rozejrzeć. Co do tego bicepsa - różnica jest przede wszystkim w wyglądzie, ponieważ wysoka osoba ma podłużne kończyny, przez co ramię wygląda na mniejsze w stosunku do ciała, niż u osoby niższej. Wzrost IMO nie jest wyznacznikiem stopnia trudności w nabywaniu masy mięśniowej.
...
Napisał(a)
"Wzrost IMO nie jest wyznacznikiem stopnia trudności w nabywaniu masy mięśniowej."
TYCH CZYNNIKOW JEST CALE MULTUM! o ktorych albo ktos nie wie,albo nie dopuszcza do siebie mysli,ze nie wystarczy odpowiedni trening,zarcie,regeneracja....i koks,aby osiagnac sukces.
pokaz mi tych wielkoludow-chetnie zobacze.
TYCH CZYNNIKOW JEST CALE MULTUM! o ktorych albo ktos nie wie,albo nie dopuszcza do siebie mysli,ze nie wystarczy odpowiedni trening,zarcie,regeneracja....i koks,aby osiagnac sukces.
pokaz mi tych wielkoludow-chetnie zobacze.
"live and die in the squat rack"
...
Napisał(a)
https://www.sfd.pl/Sean_Allan_Monster_-t259910.html Było jeszcze kilku, ale słabo poruszam się w świecie kulturystów, toteż nazwisk nie pamiętam. Jak chcesz ich koniecznie zobaczyć, to przejrzyj "Aktualności" i "Archiwum kulturystyki" - tam na pewno ich znajdziesz. Przedstaw mi te czynniki, których jest całe multum i je czymś poprzyj. NADMIENIAM, że nie chodzi mi o rozkład mięśni na szkielecie, obwody w stosunku do wagi, a samą możliwość nabywania masy mięśniowej.
...
Napisał(a)
ok to było tylko sprostowanie, że nie możliwe żeby mieć takie rozmiary z odżywek i diety 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!