Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
819
aha tylko z tym abs'em to mam problem bo w późniejszym czsie jest napisane zeby robić wznosy kolan na drążku a ja drązku w domu nie mam a trening brzucha chciałęm robić w domu i sie zastanawiam co z tym mym brzuchem robić(znaczy sie cwiczy)A i czy przedramiona cwiczyc raz w tyg wystarczy
Szacuny
4
Napisanych postów
226
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4876
mogłeś napisać staż, wiek, wage troche wiadomości o sobie, jeżeli masz niezaduży staż przedramiona raz w tygodniu spokojnie wystarczy. Może to nawet i za dużo, skup się na ćwiczeniach złożonych, Przysiady, Wyciskania, Wiosłowanie, Podciąganie jeżeli chcesz zdobyć masę :]
" ...So now you see the light
Stand up for your rights... " Bob Marley
Szacuny
1
Napisanych postów
95
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
819
już wcześniej robiłem trening masowy i jestem zadowolony wiec chyba pozostane prz masówce powieccie mi tylko co z tymi rzdramionami ja sobie rozkminiłem ze raz może b ede robił konkretny trening na przed ramiona a w nastepnym tyg dwa razy w tyg np. poniedziałek i piatek tylko takie lajtowe bardziej co wy na to??
Szacuny
4
Napisanych postów
226
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4876
Nie napisałeś konkretnego treningu jakie ćwiczenia i ile serii więc jak mamy ci więcej pomóc? Dla mnie może być tak jak jest jeżeli chodzi o przedramiona ale nic więcej niemożemy ci doradzić nieznając planu.
" ...So now you see the light
Stand up for your rights... " Bob Marley