Tescia bedzie bił nadal cały czas bo mówi ze na nim lepiej sie czuje . ALe chce zjechac z tego pasa , wyrzezbic sie i utwardzic . Chce zapodac Winstrol + tren acetat przez 6 tygodni a oma bedzie leciała tak jak leciała cały czas. Do tego dieta 3g białka i 4 g węgli. Dieta zresztą dopiero bedzie układana treing na pewno 60s między seriami bardziej taki cardio (siłownia z 4 razy w tygodniu do tego bieganie 3 razy w tygodniu )
...
Napisał(a)
Witam mam kumpla 36lata 172cm wzrostu jedzie testosteron cały czas od 4 lat 250mg omy co 7dni co miesiąc robi shoty z hcg , przytył sporo ale dosc duzo tłuszczu bo trening na siłowni 2-3 razy w tygodniu z braku czasu . Opona urosła mu do 100cm (w pasie ) chce zejsc do 88cm.
Tescia bedzie bił nadal cały czas bo mówi ze na nim lepiej sie czuje . ALe chce zjechac z tego pasa , wyrzezbic sie i utwardzic . Chce zapodac Winstrol + tren acetat przez 6 tygodni a oma bedzie leciała tak jak leciała cały czas. Do tego dieta 3g białka i 4 g węgli. Dieta zresztą dopiero bedzie układana treing na pewno 60s między seriami bardziej taki cardio (siłownia z 4 razy w tygodniu do tego bieganie 3 razy w tygodniu )
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie zaśmiecaj forum
który to już temat?
który to już temat?
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
105 w klacie i 102 w pasie od 4 lat na testosteronie
chudzina to ty ?
Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2014-05-10 20:33:28

chudzina to ty ?

Zmieniony przez - hunter007 w dniu 2014-05-10 20:33:28
...
Napisał(a)
100 w pasie to nie dużo jeśli góra jest przytyrana ,ale potem doczytałem 105 w klacie heheh i 4 lata oma
...
Napisał(a)
no jest agent , bebech ma wypchany od zarcia , ale musi cos teraz z tym zrobic . pomyłka w klacie 115cm -- ale to i tak nic w porównaniu do 100cm w pasie .
Z omadrynem tez pomyłka bierze 250mg co 21 dni , z zalecen lekarza.
Siłownia kulała 2-3 dni tylko w tygodniu.
Tak temat poleciał do róznych działów bo prosił mnie o rozpisanie jakiegos treningu , diety i moze jakas suplementacja ja sie nie znam wiec poleciały tematy na sfd.
Z omadrynem tez pomyłka bierze 250mg co 21 dni , z zalecen lekarza.
Siłownia kulała 2-3 dni tylko w tygodniu.
Tak temat poleciał do róznych działów bo prosił mnie o rozpisanie jakiegos treningu , diety i moze jakas suplementacja ja sie nie znam wiec poleciały tematy na sfd.
...
Napisał(a)
tutaj nie masz czego szukać
TRENINGI KATOWICE
KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
ok w takim razie prosze o usunięcie tego tematu zeby nie zasmiecał .
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!