Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2989
Napisanych postów
5036
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31643
Marian.B.
aa3
bane158
No to po co "się kłócisz "
Btw Tyson i Lennox także imo wybitni pięściarze
tyson na pewno lewis nie wiem,ale oj**al i kliczke i tysona wiec raczej tak
Lennox jest dla mnie bezdyskusyjnie najlepszym HW ever! W swoim prime walczył tak, że nie widzę żeby ktoś inny w swoim prime mógł z nim mieć szansę.
a ja tak sobie myślę że każdy z wielkiej trójki miałby szanse Ali , Big George , Smokin Joe
no i Vit ... on w prime i Lennox
to by było dopiero !
Edit.
i ciekawi mnie jak poradziłby sobie Jack Dempsey ... pewnie nie za dobrze ale gdyby dać mu trochę potrenować "w nowoczesnym stylu" ... już byłoby ciekawie
Zmieniony przez - QhuTaz w dniu 6/9/2021 9:44:53 AM
1
bywa że ludzie potykają się na drodze życia ... Ja potrafię potknąć się w drodze do kibla ... ehhh życie
Szacuny
362
Napisanych postów
964
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
27317
Powrócę jeszcze do wątku jak traktowane są osoby obsługujące klientów. Tym razem chodzi mi o kebabownie, które jak wiadomo często należą do śniadych przybyszów z daleka. Ile razy widziałem taką przesadną nadmuchaną wyniosłość polskiej lekko wstawionej szlachty w stosunku do sprzedających. Lekko zawiany Janusz powracający ze swej ekskluzywnej pracy lubi pokazać kto tu jest panem, a kto osobą drugiej kategorii....Zamawiając wytworne danie w postaci kebaba, które jest miodem dla jego podniebienia a jednocześnie i obiadem i kolacja lubi nawtykać śniademu daj to, więcej tego, szybciej, długo jeszcze...itp.....a to wszystko z takim fajnym poczuciem wyższości---ja tu rządzę!!!....tylko ja się pytam skoro tak ich nie lubisz na cholerę tam włazisz?