Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2989
Napisanych postów
5036
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31643
no Mołdawia mała ... cienko bez nimi było a jeśli chodzi o prowokacje to Moskale mają to we krwi jeszcze się okaże że to Lachy "agentura nasza" im te fabryki pali
bywa że ludzie potykają się na drodze życia ... Ja potrafię potknąć się w drodze do kibla ... ehhh życie
Szacuny
3429
Napisanych postów
9308
Na forum
5 lat
Przeczytanych tematów
93109
Pierwszy raz dzisiaj użyłem mleczka kokosowego do kurczaka z ryżem i warzywami (cebula, papryka, pomidor) i jest smaczne, polecam. To było coś ala curry z przyprawą, trawą cytrynową itd.
Ogólnie chyba zmianę w życiu najlepiej zacząć od diety (ewentualnie snu, gdy go brakuje), wtedy lepsze samopoczucie i więcej energii do działania.
No Mołdawia podobno ma tylko 3,5 tysiąca wojska, wydatki na wojsko 6 razy mniejsze niż Armenia lol, najbiedniejszy kraj w Europie, liczba ludności tylko 2,5 mln. Gdyby ruscy z nimi bezpośrednio graniczyli to pewnie dawno już by ich najechali.
Zmieniony przez - Jacob2904 w dniu 2022-05-02 23:56:50
Dawniej Agares25. Na forum od 2013. Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu. Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
Dawniej Agares25. Na forum od 2013. Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu. Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
Szacuny
1939
Napisanych postów
17102
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
90281
Korwin też pisał na twitterze że politycy niepotrzebnie prowokują Putina nazywając go zbrodniarzem wojennym albo że Polacy są tak zaślepieni do niego nienawiścią, że byśmy nie chcieli obwodu kaliningradzkiego gdyby chciał nam go podarować
Na kogo ja głosowałem...
"Dzięki za złoto, mój ty bohaterze" - 100 dan Diego.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2989
Napisanych postów
5036
Na forum
3 lata
Przeczytanych tematów
31643
Mark Twain miał rację i polityków i pieluchy trzeba zmieniać dosyć często z tych samych powodów ... kiedyś go bardzo szanowałem bo to bardzo mądry facet , wykształcony i inteligentny i na swoich "dziedzinach" się zna jednak zawsze zastanawiałam mnie jego ciągota do "kontrowersyjnych wypowiedzi" myślałem że to taki jego sposób na zaistnienie i wybicie się ale z czasem zaczął pyerdolić coraz bardziej i coraz większe farmazony na tematy tak abstrakcyjne i odległe że chyba sam się w tym pogubił albo już go wiek trochę przygniótł ...
po mojemu to już czas emerytura a już absolutny czas na rezygnację z czynnej polityki
1
bywa że ludzie potykają się na drodze życia ... Ja potrafię potknąć się w drodze do kibla ... ehhh życie