Jak naprawic zwykłą wagę kuchenną żeby dobrze ważyła. Przykładowow, zamiast 100g wyświetla mi 45g. Czy mieliści podobny problem, da to się jakoś skorygować?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Ale ktos powiedzial tez o wadze lazienkowej
A co do kuchennej - niewarto naprawiac, wyrzucic na smietnik i kupic nowa

A co do kuchennej - niewarto naprawiac, wyrzucic na smietnik i kupic nowa

...
Napisał(a)
Sluchaj, wagi elektroniczne sa teraz naprawde tanie a w wiekszosci waza z duza dokladnoscia. Zainwestuj w taka bo naprawde warto.
Pozdrawiam !
Zmieniony przez - figo1988 w dniu 2008-01-08 18:33:07
Pozdrawiam !

Zmieniony przez - figo1988 w dniu 2008-01-08 18:33:07
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
******lnij młotkiem a tak na powage to wez kup nową, grosze, albo tarre ci nalicza i dlatego ciulowe wyniki
...
Napisał(a)
Nie jestem specem ,ale taka waga jest na masy?jak tak to wymien moze baterie siadają
Dla mnie RonaldoR9 jest najlepszym piłkarzem wszechczasów,,na zawsze pozostanie w moim sercu.
...
Napisał(a)
może przestawiłeś na inną jednostkę wagi
?

....:::KOЯN:::....
....:::SliPKnoT:::...
βЦςЂέЯЈЄ
[baby to chóje] SZEF !
...
Napisał(a)
Nie, na pewno nie. Mam dwie opcje jednostek - gramy i uncje. Zarówo na jednej jak i na drugiej jednostce błędnie pokazuje.
Może ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Niezaleźnie jakie baterie, to i tak źle wyświetla wynik, mimo, że wcześniej działała bez zarzutu. Nigdy jej nie rozkręcałem, i nie wlewałem nic do środka. Satała tak jak stoi, aż do czasu, gdy zaczęła się buntować, z niewiadomego powodu.
Może ktoś wie jaka jest tego przyczyna? Niezaleźnie jakie baterie, to i tak źle wyświetla wynik, mimo, że wcześniej działała bez zarzutu. Nigdy jej nie rozkręcałem, i nie wlewałem nic do środka. Satała tak jak stoi, aż do czasu, gdy zaczęła się buntować, z niewiadomego powodu.
...
Napisał(a)
ja mam taką wagę elektroniczną, że czasem pokazuje 75kg a czasem 72kg... żenada
dlatego nie polecam wag elektronicznych
dlatego nie polecam wag elektronicznych
Without rules, we are nothing but savages.
...
Napisał(a)
ja mam taką wagę elektroniczną, że czasem pokazuje 75kg a czasem 72kg... żenada
Jakby w ciagu dnia pokazywala taka sama wage to dopiero bylby problem
Jakby w ciagu dnia pokazywala taka sama wage to dopiero bylby problem

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!