Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
76
Witam, chciałbym się dowiedzieć jaką polecilibyście wagę kuchenną/dietetyczną. Zależy mi na jakości wykonania, niezawodności, dokładności i na tym aby zajmowała mało miejsca najlepiej żeby była płaska. Przeszukując internet znalazłem taką wagę Zelmer KS 1700. Co o niej sądzicie i czy w podobnej cenie nie znajdę czegoś lepszego?
Dziękuję za pomoc
Zmieniony przez - emil1234 w dniu 2014-04-13 01:44:42
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
76
Ok dzięki za info w takim razie ta jest trochę tańsza i też jest na baterie AAA i posiada funkcje wagi dietetycznej Eldom DWK200. Taka chyba jest w sam raz? Co sądzicie?
Zmieniony przez - emil1234 w dniu 2014-04-13 13:27:08
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6313
Napisanych postów
78025
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
766950
Waga kuchenna bez wątpienia jest podstawowym urządzeniem w kuchni każdej osoby, której zależy na kształtowaniu sylwetki i zdrowym odżywianiu. Jednak jej zakup nie jest jakim specjalnie wymagającym zabiegiem. W zasadzie każda będzie dobra. Osobiście polecam kupić najtańszą elektroniczną na allegro. Cena około 20-25 złotych i po problemie. W ciągu około 15-20 lat miałem dwie. Obie były jednymi z najtańszych dostępnych i obie trzymały długo (drugą cały czas). Jedyne co zaobserwowałem to, że dość szybko pękają w nich przyciski włączające urządzenie.