Ćwiczenia
(Czas 1:56, 2:14, 2,37)
(Czas 4:27, 5:10, 6:12)
Zmieniony przez - Ryh w dniu 2017-08-07 19:33:50
Ilość wyświetleń tematu: 23883
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźRyhanubis84trening mięśni brzucha spala tkankę tłuszczową w tym rejonie w minimalnym stopniu, moze do 5%, odpowiednia dieta trening siłowy i pójdzie, oprócz brzucha coś trenujesz ?
Nic. A gdybym zaczal jezdzic na rowerze kilka godzin dziennie + te cwiczenia co mam i dieta moglo by to zastapic trening silowy?
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
„I would like to be the first man in the gym business to throw out my scale. If you don't like what you see in the mirror, what difference does it make what the scale says?„
Pilny student Vincea.
RyhWitam, od ponad miesiąca zacząłem ćwiczyć i przeszedłem na dietę (2500 kalorii dziennie) udało mi się już zrzucić +/- 4kg, ale nie zauważam w ogóle zmian na brzuchu, a to właśnie dlatego zacząłem ćwiczyć by zgubić ten przysłowiowy "piwny brzuszek". Aktualnie ważę 84kg przy wzroście 174cm, ćwicze 6 razy w tygodniu po około godzinie. Ćwiczenia dobrałem z filmików, które znalazłem na YouTube, jest to 6 ćwiczeń na brzuch.
Ćwiczenia
rion10RyhWitam, od ponad miesiąca zacząłem ćwiczyć i przeszedłem na dietę (2500 kalorii dziennie) udało mi się już zrzucić +/- 4kg, ale nie zauważam w ogóle zmian na brzuchu, a to właśnie dlatego zacząłem ćwiczyć by zgubić ten przysłowiowy "piwny brzuszek". Aktualnie ważę 84kg przy wzroście 174cm, ćwicze 6 razy w tygodniu po około godzinie. Ćwiczenia dobrałem z filmików, które znalazłem na YouTube, jest to 6 ćwiczeń na brzuch.
Ćwiczenia
A mierzyłeś brzuch bo 4 kg to woda i glikogen?
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
anubis84trening mięśni brzucha spala tkankę tłuszczową w tym rejonie w minimalnym stopniu, moze do 5%, odpowiednia dieta trening siłowy i pójdzie, oprócz brzucha coś trenujesz ?
Nasz sklep
Mega promocja