Witam, co myslicie o robieniu wahadła z mostu na linie? Moze macie juz jakies doswiadczenia, czekam na odpowiedzi i moze jakies pomysły :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Jeżeli Ciebie lub kogokolwiek interesuje jeszcze robienie wahadeł, tyrolek lub jakieś inne techniki linowe/alpinistyczne zapraszam na maila. Chętnie udzielę odpowiedzi i wyjaśnień. Nie chcę tutaj tego opisywać, gdyż osoba nie znająca podstaw może zrobić krzywdę sobie lub co gorsza innym i potem będzie się słyszło w radiu i telewizji jakie to są niebezpieczne sporty:/
...
Napisał(a)
Wspin Ci nie wystarcza chłopaku?
Może w końcu jakaś ustawka na wspólny trening?
Pozdro.

Może w końcu jakaś ustawka na wspólny trening?
Pozdro.
Krasnoludki, które można spotkać w lesie to nie mali ludzie, ani dzieci.
Są to zwierzęta i mogą przenosić choroby.
...
Napisał(a)
Odpowiedź przyszła kilka lat za późno, teraz sam mogę udzielać takich rad ;)
możemy się kiedyś ustawić, ale wolałbym na wieżę, niż kisic sie pod dachem, pozdro!
możemy się kiedyś ustawić, ale wolałbym na wieżę, niż kisic sie pod dachem, pozdro!
...
Napisał(a)
W najblizszym czasie planuje zrobic jakies wachadelko, moze pod mostem na dziewokliczu, moze sie piszesz ?
Miesnie to nie wszystko.
Liczy sie jeszcze fajna fryzura.
-Johny Bravo
...
Napisał(a)
Niestety chwilowo jestem uziemiony z powodu powrotu kontuzji barku, ale za kilka tyg powinienem wrócić do zdrowia. Na Dziewokliczu? Nie za nisko?
...
Napisał(a)
Przyznam, ze dokladnie nie pamietam jak tam wyglada ten wiadukt, ale czy tamniema czasem kilku kolejowych ? Dawno tam nie bylem. Ogolnie chodzi ze odludne miejsce i nikt raczej by sie nie czepial, no i nad woda :)
Miesnie to nie wszystko.
-Johny Bravo
...
Napisał(a)
Jak dla mnie jest tam za nisko, bo jakieś 10m z tego co pamiętam. Poza tym pełno wędkarzy, zaraz by się znalazł jakiś obrońca prawa i by pewnie podkablował... W Sz-n ciężko o dobre miejsce, raz robiłem między drzewami w puszczy, na wysokości ok 15m.
...
Napisał(a)
A ten most myslales ?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Most_im._1_Armii_Wojska_Polskiego
http://pl.wikipedia.org/wiki/Most_im._1_Armii_Wojska_Polskiego
Miesnie to nie wszystko.
-Johny Bravo
...
Napisał(a)
Wysokość chyba trochę większa, ale ja kiedyś myślałem nad wiaduktem autostrady na os. Bukowym. Miejsce zaludnione, ale za to 22m wysokości albo most od autostrady w Podjuchach na wjeździe do Puszczy
...
Napisał(a)
Ten na bukowym wiadukt juz jest spalony raczej, kiedys tam sie bawilismy, ale zamontowali ekrany dzwiekowe wiec niema za bardzo jak wyjsc, choc z drugiej strony tam sa chyba na filarze chwyty powczepiane, a ponizej jest cos jakby kladka taka, ale to miejsce cholernie na widoku, tam 10 metrow dalej sa domy normalne, sklepik, od cholery ludzi. Chyba dzisiaj wkoncu sie zmusze podjechac obadac ten wiadukt na regalicy z bliska, kiedys kiedys tam bylem ale nie myslalem wtedy o wahadle jeszcze.
1
Miesnie to nie wszystko.
-Johny Bravo
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!