Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Witam! Nie znalazlem podobnego tematu. Wiadomo treningi treningami, ale czasami po prostu nie wyda zabrac pojemnika czy tez pojemnikow by zjesc tyle ile musimy. Pytanie do Was forumowicze! Gdzie czasami stolujecie sie w ramach normalnych posilkow. Oczywiscie nie chodzi mi o cheat meale. O nie nietrudno.
Osobiscie polecam Nordfisha, np. w Arkadii czy Wola Parku. 15,9 zl, dorsz w panierce (BARDZO latwo mozna ja zdjac) do tego dajemy ile sie zmiesci dodatkow na telerzu. Mozna wybrac pieczone ziemniaczki czyli dobra alternatywa dla ryzu i kasz. Do tego smaczne i nieslodzone, chudziutkie bez dodatku tluszcow surowki.
Szacuny
1
Napisanych postów
18
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
97
Do Arkadii mam daleko, ale jak tam będę to chętnie zjem dorsza skoro polecasz :)
ja stołuje się w Blue City, chodzimy tam na obiady, polecam jedzenie w Bali Cafe & Dim Sum House (chyba dobrze napisałem) ta restauracja jest od niedawna ale bardzo nam zasmakowało tam jedzenie, dobre jedzeni jest tez w Doner City a typowo polskie potrawy są w Chacie pyszności :) polecam bardzo smaczne duże porcje :)
Szacuny
1
Napisanych postów
103
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
246
ja zawsze wchodzę na kulinarnika, bo tam oprócz tego, że pokazują mi nowe knajpki w mieście to są też różne bieżące oferty specjalne, w tym właśnie dużo uwagi poświęconej zdrowemu żarciu, a skandynawskie żarcie swoją drogą nie jest złe ;)
Szacuny
1
Napisanych postów
108
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
17240
chinol hami na marymoncie a teraz i na jelonkach(człuchowska) - super jedzenie za rozsadne pieniadze! szczegolnie ryz smazony z czym tam lubisz, jak lubie z wolowinka:)
Szacuny
11
Napisanych postów
2407
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
37030
Ten Hami strasznie przereklamowany IMO. smacznie jest na Batorego w chinolu, i Que Hongu (Plac Zbawiciela). Sam uwielbiam kebab w Kebab Kingu na Kabatach. Warto sie przejechac. Biore talerz - mieso i surowki (bez frytek, ryzu, itd). Za 20zl mozna sie fajnie i w miare zdrowo (:D) najesc.