Witam, aktualnie przebywam w "delegacji" w akademiku na Ochocie i szukam jakiejś w miarę taniej i przystępnej siłowni w pobliżu. Ta w akademiku zamknięta do października. Ktoś ma jakieś pomysły? Prosiłbym też z informacja na temat dojazdu
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Siłownia Andrzeja Suprona- ProActiv, ok 200m od Ronda Daszyńskiego,
na Placu Zawiszy w Millenium Plaza-Everybody Fitness,
S4 na Nowowiejskiej
Dojazd najlepszy bedziesz mial na Plac Zawiszy ale z tego co sie orientuje tam trzeba podpisac jakas dluzsza umowe i nie jest tanio. Karnet open studencki w ProActiv 135zł.
Pozdrawiam
na Placu Zawiszy w Millenium Plaza-Everybody Fitness,
S4 na Nowowiejskiej
Dojazd najlepszy bedziesz mial na Plac Zawiszy ale z tego co sie orientuje tam trzeba podpisac jakas dluzsza umowe i nie jest tanio. Karnet open studencki w ProActiv 135zł.
Pozdrawiam
...
Napisał(a)
Na plac Zawiszy mam blisko, stamtąd jeżdżę na praktyki, jutro zobaczę co i jak
dzięki wielkie

dzięki wielkie
...
Napisał(a)
Jesli zdecydujesz sie na silownie w Millenium Plaza to zapraszamy na pierwsze piętro do naszego sklepu:)
pozdrawiam
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Chodzę do Andrzeja Suprona i mogę polecić tą siłownię przy rondzie daszyńskiego.
Płacisz jednorazową opłatę 30 lub 35zł już nie pamiętam, a tak to 135zł za open siłownię. Sprzętu sporo dobrej jakości, sporo miejsca do ćwiczenia. Ogólnie bardzo dobra siłka. Najlepiej sprawdź sam...
Płacisz jednorazową opłatę 30 lub 35zł już nie pamiętam, a tak to 135zł za open siłownię. Sprzętu sporo dobrej jakości, sporo miejsca do ćwiczenia. Ogólnie bardzo dobra siłka. Najlepiej sprawdź sam...
...
Napisał(a)
Great-Body mógłbyś coś wiecej napisać o Everybody fitness?
Na stronce nie ma zdjeć w normalnej jakości by ocenić.
Na stronce nie ma zdjeć w normalnej jakości by ocenić.
...
Napisał(a)
ja tam nigdy nie chodzilem ale podpytalem kolegi ktory tam cwiczy... wiec tak, umowe podpisujesz na rok i placisz za karnet do godz 16 139zl (oprocz silowni masz jacuzzi i saune). Nie wiem ile kosztuje karnet open. Co do sprzetu to wiekszosc jest maszyn, jest kilka laweczek, wszystko wyglada ladnie, schludnie i troche tak na bogato
najlepiej jakbys sam sie przeszedl i zobaczyl bo wiecej na temat sprzetu Ci nie powiem,
pozdrawiam

pozdrawiam
...
Napisał(a)
...
badaj moją forme SYNU
http://www.tinyurl.pl/?GYnVt7V0
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!