Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Warunki otrzymania pozyczki w UK

temat działu:

Polacy za granicą

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 27201

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Jak wyzej ,posiadam stala prace oraz mam konto w lloyds tsb . Potrzebuje okolo 2tys funtow , jakie bank stawia przeszkody?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 12
Zna ktos moze firme w Anglii która udziela kredyty??? bardzo mi jest to potrzebne(nie mam rezydenta) wiekszosc firm chce rezydenta, czy mozecie mi pomuc??????????????????
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 183 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 9821
jezeli masz stale dochody to nie powinienes miec zadnych problemow z uzyskaniem kredytu zwlaszcza, ze suma ktora chcesz pozyczyc jest niewielka. Najlepiej idz do banku i powiedz, ze chcialbys wziac kredyt...ich pracownik wpisze wszystko do komputera i dostaniesz odpowiedz od razu...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 90607
minimum 6 miesiecy musisz byc
1

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51930 Wiek 31 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
No i jestem :d a na czym polega posiadanie karty k. ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 14 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 292
na tym ze oni daja ci karte kredytowa na sume np 1000f ty ja wykorzystujesz i puznie płacisz przez lata minimum 50f od te sumy co miesiac...lepiej brac loands spacasz faktyczna rate co miesiac a nie jakies minimum...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 545
Co do banku Lloyds. Przejdz sie najlepiej do polskiego oddzialu, pare miesiecy temu uruchomili pozyczki gotowkowe, na niewielkie sumy, chyba do 3-5 tys (uwaga-moge klamac). Tak naprawde to, czy Ci jej udziela, czy tez nie zalezy od tego jak prowadziles konto, czy nie miales debetow, czy miales regularne wplaty na to konto itp. Oni wpisuja dane Twojego konta do magicznego programu ala Big Brother, ktory udziela odpowiedzi, CZY ci udzieli pozyczki i NA JAKA sume. Przelew nastepuje w ciagu sekundy.
1

Jestem sila, ktora sama siebie mnozy, sama siebie buduje i sama siebie przerasta...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 33 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 545
A co do karty kredytowej... Tak naprawde wiecej z nia zachodu niz korzysci. Warto jednak ja miec i korzystac z niej w sytuacji, kiedy jestes pewien, ze chcesz w Anglii pozostac, bowiem wtedy w przypadku np. brania pozyczki na zakup domu, bank sprawdza Twoja historie kredytowa. I wtedy moze sie przydac, jako swiadectwo, ze jestes wiarygodna osoba, ktora splaca wszystko w terminie.
Ale w zadnym innym nie polecam, chociaz faktycznie moze czasem sie przydac tym, ktorzy zyja chwila

Jestem sila, ktora sama siebie mnozy, sama siebie buduje i sama siebie przerasta...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4590 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 40065
Splacasz minimum....zawsze masz napisane ile....i wcale nie splacasz latami jak to jakas madra glowa napisala.
W jednym miesiacu bierzesz 3000, na drugi mozesz splacic cala sume lub kapac.....

Po takim krotkim czasie dostaniesz pewnie limit 300funtow.
Chyba ze miales naprawde wielkie obroty na koncie!!!!!!

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ta geniusz jestes...tylko jak sie w******.... w kilka kart na raz to raczej ciezko je spalcac co miesiac a minimum i tak musisz oddac do banku bo to ich procent baranie i na tym własnie banki zarabiaja a myslisz dla czego banki daja tak chetnie karty kredytowe???boze....
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 4590 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 40065
Ty kozi bobku bo trzeba miec glowe i wiedziec ile sie bierze i ile mozesz splacic. Jak jestes kretynem i bierzesz sumy ktore nie mozesz splacic w ciagu miesiaca to juz twoj problem.
Po chooooj za******lac do banku po 1000 czy wiecej jak mozna z karty pociagnac i splacic.

Bez odbioru.

Przepraszam ale musialem znizyc sie do twojego poziomu!!!!!!!!!!!

Jestem Polakiem – więc mam obowiązki polskie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
hehe:)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Paczka z UK

Następny temat

przeprowadzka do Glasgow

Spalanie
Polecane artykuły