...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Z tego co pamiętam to można, ale nie jestem pewny...z reszatą na pudełku piszę :D
Ja brałem 1,5kg Mega Mass z Kreatyna Victory po ponad 3 tyg przytyłem 6kg...
Roz***a*o mnie straszne... polecam wszystkim
Ja brałem 1,5kg Mega Mass z Kreatyna Victory po ponad 3 tyg przytyłem 6kg...
Roz***a*o mnie straszne... polecam wszystkim
...
Napisał(a)
można z wodą, ale nie ma po takim koktailu takiej sytości jak z mlekiem. ja piłem z wodą i po wiaderku 3 kg przytyłem 3 kg:) truskawka mniam
you know what is F.E.A.R. ?
...
Napisał(a)
Ja to chwale ale nigdy niewiem ile tam jest ta jedna porcja.Bo raz pisali ze 7 łyzek stolowych a teraz pisza ze 6 czubatych.To ile w koncu ma byc tych lyzek stolowych azeby bylo 150g proszku?

"Biała Europa dla białych europejczyków"
...
Napisał(a)
Kupiłem wczoraj 7 kg Weider Giant Mega Massa 4000 za 199 zł i zjadam
Jak na razie mogę napisać, że gainer ma dobrą rozpuszczalność (nawet w zimnym mleku nie zostają grudki), smak truskawkowy wymieszany z mlekiem faktycznie, jak ktoś wcześniej słusznie porównał, smakuje prawie jak shake z McDonalds :) Jakie będą efekty ocenię za miesiąc albo dwa.

...
Napisał(a)
Jak to jest z ta "porcją"? Ile łyzek to 150g preparatu?Ja sypie 6 stolowych,czubatych i to bedzie 150g? Kiedys jadlem to pisalo ze 7 lyzek czubatych to 150g
"Biała Europa dla białych europejczyków"
...
Napisał(a)
ja tego mega massa dostalem w przesylce dzis :) smak waniliowy, b.dobry. super rozpuszcza sie w wodzie. o efektach dam znac za miesiac, dwa :) pozdrawiam
...
Napisał(a)
Bronisław, wikipedia podaje, że "1 płaska łyżka stołowa = ok. 15 mililitrów (cm³) = ok. 10 g mąki" więc wydaje się, że czubata łyżka może ważyć 15g. Spróbuj jeszcze zajrzeć tu: http://pl.wikipedia.org/wiki/Jednostki_miar_stosowane_w_gospodarstwie_domowym
...
Napisał(a)
Naprawdę gone polecenia, jednakże zaznaczam, że smak czekoladowy jest za***iście słodki (zarówno na mleku jak i wodzie). Generalnie dla kotów nie jest to dobra rzecz (wyraźnie odczułem tendencje do zalewania przy normalnej dawce).
moja ocena: 4/5
pzdr,
mike
moja ocena: 4/5
pzdr,
mike
"It's not the mountain we conquer, but ourselves" Sir Edmund Hillary
http://www.sfd.pl/_PODARUJMY_5_PLN_DZIECIOM_!!!_-_ZOBACZ!!!-t388352.html
...
Napisał(a)
Jeśli ktoś jest z lodzi to proponuje kupic na allegro od " FIT-Shop"
w sklepie 225 na allegro 185, i jak biore to zadnej nieoryginalnosci w tym nie poczulem
Ogólnie bardzo sycąca, super łatwa w mieszaniu i kozacki smak
8/10- bo to opakowanie worek foliowy mnie troche odstraszyl
w sklepie 225 na allegro 185, i jak biore to zadnej nieoryginalnosci w tym nie poczulem
Ogólnie bardzo sycąca, super łatwa w mieszaniu i kozacki smak
8/10- bo to opakowanie worek foliowy mnie troche odstraszyl
Nawet 100 tabletek mety nie zastąpi dobrej diety!!!
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Weider - Creatine Pure
Następny temat