Szacuny
0
Napisanych postów
0
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
10
Mam pytanie, w środę robie trening pleców, (wiosłowanie sztangą, wiosłowanie jedną hantelką, przyciąganie linki wyciągu dolnego, sztrugsy, i przyciąganie wyciągu Górnego)
Na drugi dzien czuje Tylko lekkie zakwasy
W sobote robie trening nóg, w tym tez martwy ciąg na drugi dzien mam zakwasy na plecach większe niz po treningu pleców, czy cos robie nie tak?
Szacuny
7
Napisanych postów
119
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
902
Odpowiedź prosta, zla technika lub za maly ciezar
Kiedys pezez pewien okres podciagalem sie na drążku niby fajnie bo 3seeie po 9 ruchów e co z tego jak czułem tylko ramiona .
Reraz robię 3sx4p i plecy bola prZez dni
Zmieniony przez - ovovitnike w dniu 2016-10-30 07:31:46
Szacuny
7
Napisanych postów
119
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
902
Staraj sie robic na poczatku ruchu retrakcje (sciagnie lopatek do tylu i dołu ) jest to jeden plynny ruch. Najlepiej zamien cwiczenia ktorych nie czujesz
Zmieniony przez - ovovitnike w dniu 2016-10-30 07:34:14
Szacuny
22
Napisanych postów
264
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
3693
Olagla, nic dziwnego że tak właśnie odczuwasz plecy. Piszesz, że w sobotę robisz nogi i martwy ciąg a mc to właśnie najlepszy trening pleców a nie nóg.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
14751
Napisanych postów
53558
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
402482
I jescze trzeba by uszczegółowić gdzie te 'zakwasy' czujesz po którym treningu Jak po MC prostowniki, a po reszcie góre to wszystko się zgadza
Dodatkowo Mc nawet na ch***wej technice możesz wymęczyć prostowniki, a góra pleców to już jest trudniejszy aspekt, gdzie trzeba już umieć dobrze technikę i mieć dobre czucie mięśniowe, by trening był efektywny
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6840
Napisanych postów
62862
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
784508
Martwy ciąg jako jedno z najlepszech ćwiczeń działa kompleksowo na całe ciało. Jeśli masz grzbiet słaby to po martwym ciągu możesz czuć w nich mikrouszkodzenia. Pytanie gdzie one dokładnie są usytuowane ?