Szacuny
1
Napisanych postów
36
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
168
Ja bardzo polecam wyjazd w góry! Ostatnio też organizowałem wieczór kawalerski i się sprawdziło, chociaż trzeba było trochę pokombinować. Polecam pomyśleć i poszukać jakie atrakcje zaplanować na wieczór kawalerski w górach, a ze swojej strony mogę polecić artykuł pod linkiem https://dabrowski24.pl/20220523357853/jakie-atrakcje-zaplanowac-na-wieczor-kawalerski-w-gorach , gdzie jest dużo ciekawych opcji, w tym park linowy. Pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
230
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7570
Znajdujesz jakies przyjemne, neutralne miejsce gdzie mozna sie z chlopami dobrej zmrozonej wodeczki napic, ale jakis zwykly pubik powiedzmy, jakies tm prezenciki itp. ;) A pozniej mozecie sie przeniesc w jakis fajnieszy lokal np. gdzie jakies babeczki tancza... Ogolnie polecam cos w rodzaju zeby ktos tam tanczyl i czarowal przyszlego pana mlodego niz typowy burdel, bo raz ze sam zainteresowany moze nie byc chetny i wtedy bedzie dupa, a 2 ze lokal mniej hardcorowy jest bezpieczniejszy bo wiadomo ze nie bedzie pozniej smrodu ;) Chyba ze wolisz robic w domu to moze zamowic jakas panienke, ale to tez proponuje jakas dobra tancerke niz dziwke typowa ;)
Szacuny
11182
Napisanych postów
51934
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
sog za sensowna wypowiedz.
Ja myslalem nad czyms takim
1. najpierw w domu troche wypic, tort z cyckami itp
2. pozniej disko
3. potem tancerka albo w klubie albo w domu
4. pic
Szacuny
54
Napisanych postów
3809
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
41709
tylko zeby ta tancerka byla tylko tancerka a nie "pania do towarzysta" bo wtedy potencjalny pan młody moze za bardzo poszalec i jeszcze narzeczona sie dowie chyba ze koledzy umia trzymac jezyk za zebami to jak najbardziej
Szacuny
0
Napisanych postów
305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5870
ja bym proponował najpierw w domu kupic tort do tego zamowic jakas bardzo ladna tancerke( moze byc z opcja ze ona mu przynosi tort albo wychodzi z takiego duzego tortu najlepiej zeby tą tancereczke ogladal na trzezwo poniewaz tak zapamieta owiele wiecej i sprawi mu to o wiele wieksza przyjemnosc. Pozniej po toascie ,zjedzeniu torta i popatrzenia na zgrabna kobiete mozecie udac sie gdzies na impreze zeby potanczyc i sie napic. A pozniej to juz zalezy od tego czy bedziecie mieli sily wracac do domu i dalej pic czy pojdziecie grzecznie spac :)
pozdrawiam i zycze udanego wieczoru kawalerskiego