Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
143
Stosowałem symex na początku jak estro szło do góry mocno ponad normę ale ciężko mi było ustabilizować sytuację tabletkami. Jadłem 1/2 co 2 dzien a mimo to estro szło do góry. Jak wrzuciłem masteron problem znikł i nie muszę jesc symexu wcale. Nie wiem co lepsze... Masteron fajnie utwardzil mi sylwetkę i na samym początku wejścia na bombie złapałem trochę wody tak teraz nie ma jej dużo. Organizm się przyzwyczaił i master pewnie pomaga w dalszym ciągu. Oczywiście jak odstawie masteron to będę musiał sprawdzić jak estro bedzie się zachowywało i ewentualnie wrzucę symex... Pytanie czy powinienem zrobić przerwę od masyeronu ?
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
143
Mam apetyt na dołożenie czegoś nowego na jakiś czas. Co podpowiecie ? Tak jak pisałem wyżej dopiero co zmniejszyłem sobie dawke na 400 mg testa w tyg i 250 masteronu. Doczekać tak troche i później coś dołożyć czy może mogę już teraz coś dorzucić? Zawsze jak leci coś nowego to jest mega motywacja ;) jak z pierwsza kreatyna. Od razu miska lepsza i trening mocniejszy ;) Chce dołożyć trochę masy.
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
143
No ale co mam rozumieć przez te trzy kropki. Lubisz otrzymywać seks analny czy o coś innego ci chodziło? Interpretacji jest mnóstwo. Ja czytam to w kontescie braku slow do mojej osoby. Pytanie dlaczego? Jestem na forum gdzie ktoś bez wiedzy moze poradzić się osób z wiedzą jeśli tylko te osoby mają czas i chęci pomóc. Takie jest założenia forum samo przez się.
A zdanie moje jest takie że hejterzy czyli niedowartościowani ludzie powinni wyp*****lać z forum. Więc wp*****laj.
No chyba że napiszesz mi co się kryje za tymi trzema kropeczami no i wszystko będzie jasne. Bo może faktycznie chodzi tylko o informację twoich upodobań seksualnych i kwestia hejtera będzie załatwiona.
Szacuny
597
Napisanych postów
2062
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22529
Thcmaly jeśli masz ochotę coś dokładać to dokładaj poklepanie na forum po plecach poza komfortem psychicznym w niczym ci nie pomoże . Kropki pewnie znaczą pytanid CO CHCESZ DOKLADAC .... orale, sarny, peptyd, high,dnp insulinę,igf bo środków jest mnóstwo i na upartego wszystko można łączyć ze wszystkim.
Napisz o czym myślisz to Ci odpowiemy czy warto
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2021-11-11 08:06:56
Szacuny
0
Napisanych postów
15
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
143
Kropmi mogą znaczyć to co napisałeś lub mnóstwo innych rzeczy wiec zapytałem i fajnie by było usłyszeć informacje od nadawcy co miał na myśli. Ale nie ważne.
Tak środków jest mnóstwo i nie wiem co dołożyć. Są środki mocniejsze i słabsze wiec mysle ze warto te silniejsze zostawić na dalsze etapy. Gdybym wiedział co teraz wrzucić nie było by mnie tutaj. Chce zapytać Was co Wy byście zrobili na moim miejscu zaczynając przygodę z dopingiem i mając ta wiedzę jaka macie teraz.
Szacuny
597
Napisanych postów
2062
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
22529
Byłem na wiecznej bombie i brałem po kolei od orali po zmiany dawek, częstotliwości bicia, środki i analizowałem na bieżąco jak się czuję jak idzie, czy chcę ostrzej ,jak wyniki badań czyli na żywca bez cackania i zbędnej rozkminki. Dużo patrzyłem na otoczenie jak ktoś brał nowy lab i mu szło z zazdrości biłem to samo. Zadałeś ogólne pytanie z dup .... a oczekujesz precyzyjnej odpowiedzi ?
Zmieniony przez - rarytas1 w dniu 2021-11-11 10:56:16