Szacuny
1
Napisanych postów
38
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1124
Witam sićkich!
Mam mały problemik.
Otóż brzuchacz ćwiczę raczej regularnie na siłce i zawsze muślałem, że jest fajny itp. Mam tam całkiem niezły kaloryferek a tłuszczu praktycznie brak. Dzisiaj jednak zauważyłem coś niepokojącego. Wieczorem (tzn. teraz) brzuch jest strasznie wielki. Wyglądam jak jakiś grubas (nie obrażając nikogo), mam noralny mięsień piwny!! Czy to normalne, czy to się jakos "leczy" (poprzez ćwiczenia oczywiście+dietka)??
Dodam, że piwa nie piję, jednym regularnie przyjmowanym przeze mnie płynem jest zielona herbata i woda.
Czy możliwe żeby na ten brzuch miał wpływ mój cykl kreatynowy?
Szacuny
4
Napisanych postów
412
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7427
Masz to samo co ja. Ja od zawsze mam ten problem, rano brzuch jest płaski, kaloryfer widać, a wieczorem mam wielki balon choć jak napnę to się spłaszcza i kaloryfer też jest.
Szacuny
2
Napisanych postów
200
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
3611
to normalka... mam to samo co wieczór, rano brzuszek płaski jak ściana, a pod wieczór balon taki, że wyglądam jakbym był w ciąży i do tego biorą mnie takie gazy...
PS. Nie biorę i nigdy nie brałem żadnej kreatyny, ani w ogóle żadnych supli.
Zmieniony przez - kropekkom w dniu 2007-08-15 02:27:50
Szacuny
49
Napisanych postów
5025
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
44488
Oto, co mówił na ten temat Arnold:
"Inną użyteczną radą, jaką mogę udzielić jeśli chodzi o uzyskiwanie mniejszego obwodu pasa, jest robienie "zasysania" kilka razy dziennie. po prostu należy wciągnąc brzuch tak mocno jak tylko jest to możliwe, jednocześnie wydmu****ąc z płuc powietrze. Należy przytrzymac 15-20 sekund i powtórzyć to dwa lub trzy razy. Jeśli bedzie się to robiło rano, w południe i wieczorem, to pomoże bardzo wuzyskaniu wąskiej talii. "Zasysanie"uczy również jak kontrolować mięsnie brzucha. Polecam, gdyż to naprawdę daje rezultaty."
PAMIĘTAJMY JEDNAK O TYM, ZE JEST TO TYLKO UZUPŁENIENIE WŁASCCIWEGO TRENINGU M.BRZUCHA.