W dniu dzisiejszym ruszamy z testami nowych smaków białka SFD wpc plus
20 x https://sklep.sfd.pl/SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html
TOFFEE COFFEE
CREME BRULEE
SALTED PISTACHIO
CHOCOLATE CARAMEL NOUGAT
CHOCOLATE RASPBERRY
SALTED PEANUT BUTTER
WHITE CHOCOLATE STRAWBERRY
COOKIES BANANA
SALTED CARAMEL
CHERRY WHITE CHOCOLATE
Przewidujemy do testów 15 osób, wybranych wśród forumowiczów SFD, oraz osób z grupy Super Fajne Dziki
!!! UWAGA !!! Test jest zupełnie darmowy osoba zainteresowana opłaca jedynie koszt przesyłki próbek wynoszący 18 PLN w koszt wchodzą pudełko, koszty wysyłki paczka (waga ok 1 kg ) .
Jak zawsze to co jest dzielimy równo pomiędzy uczestników.
Najważniejsze informacje:
1. Zainteresowana osoba wysyła (zarejestrowana minimum miesiąc na forum oraz posiadająca minimum napisanych 50 postów) w specjalnym temacie zgłoszenie uczestnictwa, proszę również napisać 2-3 zdania o sobie jaki sport trenujemy jak długo, jaka intensywność.
Uwaga: Pkt 1 nie dotyczy osób z grupy.
2. Wybrane osoby wysyłają do mnie swoje dane w wiadomości prywatnej, musi koniecznie się znaleźć
Imię i Nazwisko
Adres
Kod pocztowy oraz miejscowość
opcjonalnie telefon kontaktowy
Proszę wysłać dane w takiej formie jakiej napisałem gdyż ułatwi mi to wydrukowanie adresów, gdy ktoś wyśle w innej formie automatycznie zostaje skreślona!!!
Uwaga: Osoby wybrane z grupy Super Fajne Dziki są zobowiązane do założenia konta na forum SFD jeśli takowego nie posiadają, i podania nicka oraz danych do mnie na pw.
3. Uczestnik otrzyma numer konta zaraz po dograniu wszystkich szczegółów (odpowiednia ilość testujących, produkty na miejscu.)
4. Na wpłatę czekam max 5 dni od momentu wysłania danych potrzebnych do wykonania przelewu, jeżeli kwoty nie otrzymam od zainteresowanej osoby automatycznie zostanie wznowiona akcja w poszukiwaniu bardziej kompetentnej osoby.
Chyba że dana osoba mnie uprzedzi wcześniej ze nie może w danym czasie wykonać przelewu.
5. Akcja trwa od dnia 05.02.2018. Na zgłoszenia czekamy do 9.02.2018. Wyniki ogłosimy 11-12.02.2018
6. Wysyłka nastąpi jak zbiorę wszystkie wpłaty by wysłać wszystko za jednym razem.
7. Osoba testująca ma max miesiąc na przetestowanie otrzymanych próbek wyjątkiem może być wcześniejsze poinformowanie mnie o późniejszych wypiskach.
8. Opinia musi wyglądać następująco
- nazwa suplementu (ile porcji)
- jak została przyrządzona odżywka, szejk, szejk z owocami, serek wiejski, twarogi, desery, wypieki itp. (proszę się nie ograniczać tylko do szejka).
- smak
- rozpuszczalność
- ogólne odczucia
9. Opinie umieszczamy w tym temacie oraz na stronie sklepu SFD pod danym produktem. Na stronie sklepu proszę jedynie napisać krótkie podsumowanie ze względu na ograniczoną ilość znaków.
10. W teście udział biorą osoby powyżej 18 roku życia.
11. Każdy testujący odpowiada za siebie, bierze suple na własne ryzyko, nikt nie ponosi odpowiedzialności za testujących. Listy proszę odbierać osobiście lub poinformować domowników co będzie w paczce.
12. W temacie obowiązuje zakaz spamowania, zwłaszcza od pojawienia się pierwszej opinii.
13. Jeśli dana osoba się nie wywiąże z przeprowadzenia testu będzie to się wiązało z banem na forum, i wyłączeniem z dalszych akcji testowych prowadzonych na forum. W przypadku osób z gry usunięcie ich z grupy.
Dla osoby która wymyśli najbardziej kreatywny pomysł na wykorzystanie odżywki białkowej i zaprezentuje wykonanie przepisu w dziale kuchnia SFD https://www.sfd.pl/Kuchnia_SFD-f356.html
Przewidziana jest nagroda niespodzianka.
Zgłoszenia proszę kierować w temacie https://www.sfd.pl/Zgłoszenia_do_testu_białka_SFD_WPC_Plus-t1161485.html
W tym temacie jedynie opinie, wszelkie pytania kierować w w/w temacie.
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2018-02-06 09:00:25
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.