...
Napisał(a)
Witam! Mama 21 lat 84kg 180cm staz na silowni to 5 lat z przerwami, moj budowa to drobny szkielet z tendencja do lapania tluszczu. Niecaly rok temu robilem pierwszy cykl na m drolu i hdrolu. Efekt to nieduze gino na prawym sucie ktore nie chce zejsc i z czasem wyszlo lipo. Robilem badania zarowno estrogeny, progesteron i testosteron mam w gornej normie Poniewaz kiedys wiele schudlem mam na sobie wiele luznej skory. Moj wyglad mnie nie zadowala mimo ogromu wlozonej pracy. Jestem wlasnie po cyklu masowym na ktorym dosyc przybralem jednak dodatkowo mnie podlalo. Moj plan na teraz to 6 tyg rzezba, a nastepnie cykl na winku z lowcarbem i duza iloscia bialka. Jutro chce zamowic 24 tabsy clomidu i 100tabs po 10mg Wina Razak. Tu moje pytanie czy po winku trzeba sie odblokowywac? Moze bym 12 tabs clomidu zjadl teraz dla zmniejszenia estro a nastepne 12 po winku? Jak dawkowac wino? CO z oblokiem i oslonkami?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
lipo/gino nie zniknie po winq
Jedynie zamaskuje troche obrzek , po zejsciuz wina wszyystko niestety wraca do normy , lub moze byc gorzej

Jedynie zamaskuje troche obrzek , po zejsciuz wina wszyystko niestety wraca do normy , lub moze byc gorzej
...
Napisał(a)
ja rozumiem ze nie zniknie chce poprostu po redukcji budowac sucha mase ktora na pewno zniweluje gino-lipo. Co miales na mysli ze moze byc gorzej? A wino przynajmiej nie aromatyzuje.
Zmieniony przez - tomekreduk w dniu 2010-09-16 00:07:33
Zmieniony przez - tomekreduk w dniu 2010-09-16 00:07:33
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
pewnie chodzi koledze ze zamaskuje wizualnie, tzn te same gino w komplecie z wiekszym piersiowym bedzie wygladac lepiej
...
Napisał(a)
Mozesz sprobowac leciec nolvadex solo 40mg/ed i zobaczyc co sie dzieje z obrzekiem, chodz po tak dlugim czasie watpie ze usuniesz go farmceutykami, jedynie operacja.
wujek dobra rada xD
...
Napisał(a)
to gino jest na tyle niewielkie ze jak sutki stana od zimna to wyglada bardzo dobrze, problem w tym nie mam zbytnio dojscia do nolwy tylko do clomidu i tu moje pytanie czy ten clomid mam zostawic na odblokowanie po winie czy dac go teraz przed cyklem na redukcji, to wazne dla mnie. I Sek w tym ze progesteron podniesiony wiec to niekoniecznie gino estrogenowe
Zmieniony przez - tomekreduk w dniu 2010-09-16 13:17:40
Zmieniony przez - tomekreduk w dniu 2010-09-16 13:17:40
...
Napisał(a)
Ja zauważyłem u siebie dziwną sytuacje z gino. Otóż gino mialem juz z 3 lata. Podczas cyklu na propie i winie zmalalo. teraz koncze odblok clomidem 24tab i jest jeszcze lepiej; nie idealnie ale dużo ladniej niż przed cyklem. Nie umiem tego za bardzo wytlumaczyc:P
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
NOWA mata razak-opinie
Następny temat