...
Napisał(a)
Witam Serdecznie!! Trenuje juz ok 4 lat, 4 ciezkie lata przezucania zelastwa!! :] Mam 189cm i 100kg wagi(ze sklonnosciami do tycia)!! Chciał bym troszke sie "wysuszyc", satysfakcjonowal by mnie spadek masy ok 10kg. Na poczatek chce zaczac od suplementacji w postaci FatBurnera w polaczeniu z L-karnityna. Nastepnie chciałem cos mocniejszego(winstrol+clenbuterol i do tego jakas odzywka). Czy takie polaczenie zaobfituje pozadanymi efektami?? Moze ktos zaproponuje jakis ciekawy cykl??
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dosiak: z tego co widze to masz 17 lat, wazysz 90 kg!! - to napewo w większej mierze tłuszcz. Zamiast brać sie za koksy to biegiem klikaj na ODŻYWIANIE i czytaj i czytaj i czytaj i MYŚL. Wnioskuje, że nie masz nawet pojęcia jak powinien twoj posiłek wyglądać, a pytasz się o cykl..
Mam nadzieję, że nie jestes na tyle głupi by wierzyc, że farmakologia pomoże ci niczym diety-cud i slimfasty dla naiwnych starszych pań (jak ręką odiął to w reklamach tylko jest super szybki spadek tkanki tłuszczowej bądź wzrost masy mięśniowej).
Mam nadzieję, że nie jestes na tyle głupi by wierzyc, że farmakologia pomoże ci niczym diety-cud i slimfasty dla naiwnych starszych pań (jak ręką odiął to w reklamach tylko jest super szybki spadek tkanki tłuszczowej bądź wzrost masy mięśniowej).
1
ResigaN
Pozdrawiam...
...
Napisał(a)
Winstrol mozesz dawac co 2 dni! a clena jak masz 0.04 tego chinskiego to bierz do 4 tabsow na dzien! zacznij oczywiscie od 1 i stopniowo zwiekszaj dawke az dojdziesz do 4! efekt murowany! oczywiscie jesli bedziesz sie cos ruszal i dietke trzymal:)
bez masy nie ma klasy...
bez masy nie ma klasy...
bez masy nie ma klasy...
...
Napisał(a)
Moim zdaniem 4 tabsy clenu to przesada 2,5 byłoby ok
1
Swiadomosc zrycia ryje bardziej niż zrycie
..::POWERLIFTING::..
...
Napisał(a)
Chlopcy!! Mam zamiar kupic Winstrol w tabletach(jeszcze nie wiem czy to bedzie 2 czy 5-cio mg). To co wyzej pisalem to dobre rozwiazanie?? Najpierw L-karnityna i Fatburner, a po skonczeniu Wino i Clen?? Ile tygodni mam brac Winstrol, w jakich dawkach dziennych, piramida czy nie??? Po jakim czasie od zakonczenia Winstrolu mam brac Clen i jak długo?? Jakie odzywki do tego wziac??
...
Napisał(a)
l- karnityne sobie daruj szkoda kasy fat burnera jak chcesz . Wino kup lepiej 5mg i wez przez 5 tygodni codiennie po 25 mg w dawkach podzielonych (5 tabletek) 3 x diennie razem z posiłkami clen po skonczeniu wina przez 2 tygodnie
1 dzien 1 tabl 2 - 1,5 3 - 2 i tak do 14 dnia dawki clenu podziel na cały dzien
no moze nie na cały tak do 17
1 dzien 1 tabl 2 - 1,5 3 - 2 i tak do 14 dnia dawki clenu podziel na cały dzien
no moze nie na cały tak do 17
1
...
Napisał(a)
Jedna sa uczynni ludzie na tym forum!! Po skonczeniu Fatburnera zaczne cykl Winstrolu z Clenbuterolem!! Jakie odzywki do tego??Białka, glutamina, aminokwasy, kreatyna?? Moze cos jeszcze doradzicie!!Jakies konkretne odzywki(nazwy)!!
...
Napisał(a)
Napewno jakis preparat witaminowy nie zaszkodzi!:) moze nie wszyscy to biora ale wkreb pozorom moze sie przydac! a co do odzywek to glutamine i kreatyne bym polecal...
bez masy nie ma klasy...
bez masy nie ma klasy...
1
bez masy nie ma klasy...
...
Napisał(a)
możesz brac stałą dawkę
...
Napisał(a)
Moim skromnym zdaniem lepiej byloby wziasc clen jednoczesnie z winkiem, a nie po jego zakonczeniu. Co do dawek clenu to pierwszego dnia 1/2 tablety, drugiego dnia 1, 3 1,3, 4 1, 5, 2,5, 6 3.
...
Napisał(a)
Pytanko, biorąc jednego tabsa dziennie (0,04) ile dni pojechać? 14 i 14 przerwy? czy może 14 i 7 dni przerwy? Tyle wersji juz tu widziałem że mozna zgłupieć. 2/2 nie wchodzi w rachubę.
Pozdrawiam
Głosiu
"Uważaj przy czytaniu książek na temat zdrowia, bo możesz umrzeć na błąd w druku." Mark Twain
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!