Mam pytanie kupilem wisntrol wygląda generalnie ok promby sa i cala reszta.Problem polega na tym ze po odstaniu od okolo 3-4 rano do 16 substancja sproszkowana odłozyla sie moze nawet mniej jak 1/3 na zdjęciu widać.http://fakesteroids.republika.pl/galeria/winstrol.htm Na tej stronie jest winstrol po odstaniu 2-4 godzin i oklada im sie 1:1 mi po tyle czasu stania też sie odklada 1:1 ale jak dluzej to sie ubija jakoś????????
...
Napisał(a)
Mam pytanie kupilem wisntrol wygląda generalnie ok promby sa i cala reszta.Problem polega na tym ze po odstaniu od okolo 3-4 rano do 16 substancja sproszkowana odłozyla sie moze nawet mniej jak 1/3 na zdjęciu widać.http://fakesteroids.republika.pl/galeria/winstrol.htm Na tej stronie jest winstrol po odstaniu 2-4 godzin i oklada im sie 1:1 mi po tyle czasu stania też sie odklada 1:1 ale jak dluzej to sie ubija jakoś????????
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
powinno byc wiecej proszku. zrob zdjecie pudelka i tego plastiku
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-08-22 16:23:57
Zmieniony przez - GREGOR_ian w dniu 2005-08-22 16:23:57
...
Napisał(a)
tutaj nawet 1/3 nie ma nie wyglada za ciekawie widzialem takie i nic nie kopaly chlopakow
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Widzę że woda nie jest idealnie przezroczysta cos mi się wydaje,że to fake;-/Wklej fotę pudełka ja miałem seriie s050 i to też był fake ampy wyglądały identycznie tylko miałem bez pudełka i plomby wziełem kilka szt na próbę i jednak okazało sie kiszka,dokupiłem stanazolol z EC i towarek był lux pierwsza klasa
Pozdrawiam

...
Napisał(a)
pudelko przezroczyste ponoc teraz takie robia. ale mi sie ten osad nie podoba. ja mam witka tez w przezroczystej foremce ale tego proszku jest wiecej jak sie ustoi. na opakowaniu maja byc hologramy.
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
wyglada mi dobrze na tej fotce. przypieprzylbym sie tylko do poziomu proszku. wbijales juz go??
...
Napisał(a)
nie ma sie co zastanawiać. Miałem z identyczną proporcją woda/proszek... pogoniłem bez namysłu
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!