moim dylematem jest właśnie to że kumpel po nim schudł 13 kg , a ja bym tak nie chciał
...
Napisał(a)
PYtanie : Czy winstrol powoduje przyrost masy czy spadek , bo jak kumpel brał to powiedział że schudł 13 kg / a ja bym chciał se go dodać do SUSTANON 250 , żeby była lepsza jakość mięśnia , ALE ŻEBY NIE SPOWODOWAŁ ON (WINSTROL) spadku masy
moim dylematem jest właśnie to że kumpel po nim schudł 13 kg , a ja bym tak nie chciał
1
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
oba przypadki czy to z winem i chudnieciem czy z thermo speedem i tycie sa mozliwe bo czemu by nie ! tyle koksujecie tyle cwiczycie a nie wiece ze tu dieta jest najwazniejsza? i to od niej praktycznie wszystko zalezy
Zmieniony przez - nupel w dniu 2007-03-18 17:43:27
Zmieniony przez - nupel w dniu 2007-03-18 17:43:27
1
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
...
Napisał(a)
to musial chyba jesc salate niemozliwe zeby na cyklu z wina 13 kg schudnac albo cpał jakies prochy :):)
...
Napisał(a)
czyli po winie masa nie idzie w dół ? bo chciałem dodać symbolicznie winko w tabsach żeby zwiększyć anaboliczność susty
...
Napisał(a)
pisałem Ci juz w poprzednim identycznym temacie.
dodanie Winstrolu do sustanonu to dobre wyjscie,
cykle na srodkach mocno androgennych powinniśmy konczyćśrodkami wysoko anabolicznymi, czyli miedzyinnymi Winstrolem,
dodając go zyskujesz:
utwardzenie mięcha,
utrzymanie zdobytej masy po sustanonie,
lepszy efektywny mięsien,
nadwyżka siły,
pocięcie i użylenie...
więc jest to rozsądne wyjscie.
dodanie Winstrolu do sustanonu to dobre wyjscie,
cykle na srodkach mocno androgennych powinniśmy konczyćśrodkami wysoko anabolicznymi, czyli miedzyinnymi Winstrolem,
dodając go zyskujesz:
utwardzenie mięcha,
utrzymanie zdobytej masy po sustanonie,
lepszy efektywny mięsien,
nadwyżka siły,
pocięcie i użylenie...
więc jest to rozsądne wyjscie.
ex TyreX.
...
Napisał(a)
Let them hate... so long as they FEAR !!!
...
Napisał(a)
w moim przypadku winko fajnie mnie ubilo raczej poszla w gore masa nie duzo ale poszla
...
Napisał(a)
1-8 Sustanon 250mg e5d
6-11 Winstrol 50mg e2d (wersja doustna 30/40mg ed)
Zmieniony przez - BernardX w dniu 2007-03-16 15:38:00
6-11 Winstrol 50mg e2d (wersja doustna 30/40mg ed)
Zmieniony przez - BernardX w dniu 2007-03-16 15:38:00
ex TyreX.
...
Napisał(a)
YAMAKASZI czemu ty jakis dziwny jestes???co jeden twoj post to lepszy.wez sie zastanow jak steryd anaboliczny moze zmniejszac mase??
http://www.sfd.pl/temat227679_strona1/ -moje zdjecia
...
Napisał(a)
do dawki 30 mg winstrolu dziennie przez 4 tygodnie nie trzeba osłonek chyba co ?
1
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!