Coolio
...
Napisał(a)
Witam. Cwicze juz jakis czas ale nigdy nie bralem zadnych koksow. mam 23 lata, 4 lata cwicze i zauwazylem ze sila przestala mi roznac, chce wziac winstrol w tabletkach ale nie bardzo wiem jaki cykl wybrac, mozecie mi pomoc?
Coolio
Coolio
...
Napisał(a)
Osoby zabierające się za stosowanie środków dopingujących z reguły nie mają o nich większego pojęcia. Zanim podejmiemy tę ważną w naszym życiu decyzję, warto poszerzyć swoją wiedzę. Nie chodzi tu o zapoznanie się z produktem, który chcielibyśmy stosować, w tym przypadku z winstrolem, ale przede wszystkim o zdobycie odpowiedniej wiedzy z zakresu:
- żywienia,
- treningu,
- anatomii,
- biochemii,
- endokrynologii,
- fizjologii.
Jest to niezmiernie istotnie nie tylko dla naszych rezultatów, ale przede wszystkim dla zdrowia, o którym mało kto myśli. Szczególnie w młodym wieku.
Winstrol, czyli popularny stanazolol jest jednym z bardziej popularnych sterydów, szczególnie w kulturystyce. Działanie anaboliczne jego określa się jako średnie. Z kolei androgenne jako słabe. Istotne jest to, że w czasie jego stosowania nie dochodzi do aromatyzacji, czyli przemiany androgenów do estrogenów. Winstrol działając hamuje wytwarzanie SHGB.
Standardowe dawkowanie wynosi od 20 do 100 mg dla wersji oralnej i od 25 do 100 mg dla wersji iniekcyjnej.

- żywienia,
- treningu,
- anatomii,
- biochemii,
- endokrynologii,
- fizjologii.
Jest to niezmiernie istotnie nie tylko dla naszych rezultatów, ale przede wszystkim dla zdrowia, o którym mało kto myśli. Szczególnie w młodym wieku.
Winstrol, czyli popularny stanazolol jest jednym z bardziej popularnych sterydów, szczególnie w kulturystyce. Działanie anaboliczne jego określa się jako średnie. Z kolei androgenne jako słabe. Istotne jest to, że w czasie jego stosowania nie dochodzi do aromatyzacji, czyli przemiany androgenów do estrogenów. Winstrol działając hamuje wytwarzanie SHGB.
Standardowe dawkowanie wynosi od 20 do 100 mg dla wersji oralnej i od 25 do 100 mg dla wersji iniekcyjnej.

Moderator działu Odżywianie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wez sobie 50 tabsow.pierszy tydzien po jednej.potem po 2 dziennie.i jak zostanie ci 7 to po jednej.pozdr
chcesz budzić respekt?
najpierw naucz się go...
chcesz budzić respekt?
najpierw naucz się go...
...
Napisał(a)
Witam
Ja tez jestem zainteresowany kupnem Winka w tabsach ale o takim cyklu to nie słyszałem, a tym bardziej uważam że jest od do bani. Wiekszosć osób uważa ze powinno sie brac w ciagu 30 do 50 dni po :
1 wersja 10-16mg na dzień z taperingiem
2 wersja przynajmniej 20mg na dzień z taperingiem
to tez byłby mój pierwszy cykl w życiu i nie wiem na ktorą wersje sie zdecydować. Pozmózcie!!!!!!
Pozdrawiam
----------
Pozdrawiam
----------
Ja tez jestem zainteresowany kupnem Winka w tabsach ale o takim cyklu to nie słyszałem, a tym bardziej uważam że jest od do bani. Wiekszosć osób uważa ze powinno sie brac w ciagu 30 do 50 dni po :
1 wersja 10-16mg na dzień z taperingiem
2 wersja przynajmniej 20mg na dzień z taperingiem
to tez byłby mój pierwszy cykl w życiu i nie wiem na ktorą wersje sie zdecydować. Pozmózcie!!!!!!
Pozdrawiam
----------
Pozdrawiam
----------
...
Napisał(a)
Moim zdaniem lepsza jest druga wersja
Co do okresu brania, to ja zawsze brałem przez 4 tygodnie
pozdro
Siła i Honor, bracie.
Co do okresu brania, to ja zawsze brałem przez 4 tygodnie
pozdro
Siła i Honor, bracie.
Siła i Honor, bracie.
...
Napisał(a)
sam winstrol praktycznie nic ci nie da !!!
jezeli chcesz go brac to z propianatem
50mg propianatu co drug dzien
50mg winstrolu co drugi dzien (iniekcja nie tabsy)
cykl min 6 tyg
jezeli chcesz go brac to z propianatem
50mg propianatu co drug dzien
50mg winstrolu co drugi dzien (iniekcja nie tabsy)
cykl min 6 tyg
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Dlaczego sam winstrol nic mu nie da ?
Siła i Honor, bracie.
Siła i Honor, bracie.
1
Siła i Honor, bracie.
...
Napisał(a)
Sam Winstrol Depot moze dac rezltaty, ale na poczatku zabawy z koksami, no i oczywiscie nie takie rezultaty jakie ma na mysli Decadeuko.
Krakow pozdrawia Szczecin !!!
Milo, ze juz Ci bana zdjeli.
Pozrawiam!
Krakow pozdrawia Szczecin !!!

Milo, ze juz Ci bana zdjeli.
Pozrawiam!
...
Napisał(a)
Pozdrawiamy!
-----------------
sup bro?
blinG! blinG!

-----------------
sup bro?
blinG! blinG!
1
http://www.sfd.pl/Czas_w_koncu_zaczac__blood_&_guts-t940618.html dziennik treningowy inwalidy %)
...
Napisał(a)
SAM WINSTROL W TABSACH DO TEGO???? SZKODA PIENIĘDZY I TWOICH NADZIEJI.
Grzegorz :)
O wszystkim decyduje środowisko.
Dlatego anioły fruwające w niebie mają piękne skrzydła,
natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
Grzegorz :)
O wszystkim decyduje środowisko.
Dlatego anioły fruwające w niebie mają piękne skrzydła,
natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
Faktycznie dobrze jest go polaczyc z testosteronem. Ale moim skromnym tabsy sa zdecydowanie lepsze od iniekcji...
Zwlaszcza z propionatem kombinuja sie zdecydowanie lepiej...
Pomijam fakt, ze duzo lepiej nadaja sie do regulacji dawki dla poczatkujacych i ze ponad 20mg/dz w pierwszym cyklu to nieporozumienie...
10-20mg/dobe z taperingiem powinno sie sprawdzic w polaczeniu z propionatem, ktorego 25mg-50mg/2dni spokojnie starczy przy pierwszym cyklu...
Maco - jak zartujesz na temat "wyjazdow" to dolacz taka buzke
ok?
KONDUKTOR W WAGONIE SYPIALNYM
...mafia.suple.hardcor.pl...

Zwlaszcza z propionatem kombinuja sie zdecydowanie lepiej...
Pomijam fakt, ze duzo lepiej nadaja sie do regulacji dawki dla poczatkujacych i ze ponad 20mg/dz w pierwszym cyklu to nieporozumienie...
10-20mg/dobe z taperingiem powinno sie sprawdzic w polaczeniu z propionatem, ktorego 25mg-50mg/2dni spokojnie starczy przy pierwszym cyklu...
Maco - jak zartujesz na temat "wyjazdow" to dolacz taka buzke

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!