...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dokładnie jak napisane. Winstrol nie wpływa na utratę tkanki tłuszczowej. A do tego sam winstrol to głupota. Dla 17latka jeszcze większa.
1
...
Napisał(a)
myslimy, zebys popukal sie w czolo.
PS. winstrol to nie magiczny srodek na utrate tluszczu
PS. winstrol to nie magiczny srodek na utrate tluszczu
1
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
tylko ze teraz mam 77kg ,a 5 miesiecy temu mialem 114 kg i chce sie teraz dociac
...
Napisał(a)
to wrzuc sobie johimbine jezeli bf jest naprawde nisko, krec interwaly i patrz w lustrze, jak sie pieknie docinasz
...
Napisał(a)
nie wiem czy juz zaczales z dopingiem ale jestes jeszcze w takim wieku ze to nienajlepszy pomyslpoczekalbym z tym jeszcze kilka lat
...
Napisał(a)
kamilo7kyunie wiem czy juz zaczales z dopingiem ale jestes jeszcze w takim wieku ze to nienajlepszy pomyslpoczekalbym z tym jeszcze kilka lat
...
Napisał(a)
YOHIMBINE HCL 2.5MG 100 KAPS. czy OHIMBINE HCL 5.0MG 100 KAPS. ktora bys polecil?
...
Napisał(a)
Winstrol to nie spalacz i nie ma żadnego wpływu na utratę tkanki tłuszczowej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
JałokimYOHIMBINE HCL 2.5MG 100 KAPS. czy OHIMBINE HCL 5.0MG 100 KAPS. ktora bys polecil?
Druga pewnie wyjdzie ekonomiczniej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
kwestia tez o jakich firmach mowimy...
...
Napisał(a)
zależy jak firma jeszcze bo ta 2.5 mg moze lepiej dizałć niż ta 5 mg jak jest klepana w piwnicy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Poprzedni temat
Spalanie tkanki tłuszczowej
Następny temat
JOHIMBINE HCL dla 17latka na szybka wycinke
Polecane artykuły