Witam mam 17 lat i zastanawiam sie nad winstrolem zeby sie dociac, co mysliscie o tym?
...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Dokładnie jak napisane. Winstrol nie wpływa na utratę tkanki tłuszczowej. A do tego sam winstrol to głupota. Dla 17latka jeszcze większa.
1
...
Napisał(a)
myslimy, zebys popukal sie w czolo.
PS. winstrol to nie magiczny srodek na utrate tluszczu
PS. winstrol to nie magiczny srodek na utrate tluszczu
1
when im going to do some mountaineering actually im going back home
...
Napisał(a)
tylko ze teraz mam 77kg ,a 5 miesiecy temu mialem 114 kg i chce sie teraz dociac
...
Napisał(a)
to wrzuc sobie johimbine jezeli bf jest naprawde nisko, krec interwaly i patrz w lustrze, jak sie pieknie docinasz 

...
Napisał(a)
nie wiem czy juz zaczales z dopingiem ale jestes jeszcze w takim wieku ze to nienajlepszy pomyslpoczekalbym z tym jeszcze kilka lat
...
Napisał(a)
kamilo7kyunie wiem czy juz zaczales z dopingiem ale jestes jeszcze w takim wieku ze to nienajlepszy pomyslpoczekalbym z tym jeszcze kilka lat
...
Napisał(a)
YOHIMBINE HCL 2.5MG 100 KAPS. czy OHIMBINE HCL 5.0MG 100 KAPS. ktora bys polecil?
...
Napisał(a)
Winstrol to nie spalacz i nie ma żadnego wpływu na utratę tkanki tłuszczowej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
JałokimYOHIMBINE HCL 2.5MG 100 KAPS. czy OHIMBINE HCL 5.0MG 100 KAPS. ktora bys polecil?
Druga pewnie wyjdzie ekonomiczniej
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
kwestia tez o jakich firmach mowimy...
...
Napisał(a)
zależy jak firma jeszcze bo ta 2.5 mg moze lepiej dizałć niż ta 5 mg jak jest klepana w piwnicy
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Spalanie tkanki tłuszczowej
Następny temat