Szacuny
11
Napisanych postów
2312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8680
Witaj Guru.Mam takie pytanie odnośnie możliwości zarażenia się wirusem HIV.Czy to prawda bo ostatnio słyszałem,że jeżeli igła powiedzmy ma śladowe ilości krwi zarażonej wirusem po włożeniu do gotowanej wody nic nie daje i po użyciu jej można zarazić się.?Chodzi mi o to bo znajomy załatwia sobie maszynę do robienia tatuaży.Pozdrawiam.
"Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".
Pozdrawiam!! Van.dal
Szacuny
50
Napisanych postów
1331
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
15055
maly, ale jak miales szanse zakazenia sie to trzeba bylo jechac do szpitala z oddzialem chorob zakaznych celem otrzymania lekow profilaktycznie... w ciagu pierwszych 2 godzin.
teraz sie nie martw, bo szane na zakazenie masz male, a nastepnym razem uwazaj
Szacuny
17
Napisanych postów
4480
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
32149
wirus ginie już w temp. 70 stopni.
Znacznie gorzej jest z wirusem żółtaczki, tego dużo ciężej zniszczyć.
Doradca w dziale suplementacja
Pozdrawiam
Wasz don Zwierz
Jeżeli moja wypowiedż Ci się spodobała to nie dawaj Sog'a tylko wejdż na http://www.pajacyk.pl i kliknij na pajacyka. Będzie z tego większy pożytek niż z Sog'a!
Szacuny
11
Napisanych postów
2312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8680
Dzięki ale poczekam jeszcze na experta żeby sie upewnić
"Gdy dasz się rozszyfrować,jesteś stracony.Życie to gra,która ma cię rozweselić lub doprowadzić do łez,ale której nie warto traktować poważnie".
Pozdrawiam!! Van.dal
Szacuny
19
Napisanych postów
9216
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30094
A ja ci powiem w ten sposob- ostatnio bylem na paru kursach gdzie byla mowa min o wirusie HIV, wyklady prowadzone przez profesorow medycyny...itd
Jesliby ukluc pacjenta zarazonego wirusem hiv a pozniej ta sama igla ukluc zdrowego czlowieka- wiesz jakie jest prawdopowobienstwo zarazenia?
0.05%
Na poczatku wydawalo mi sie to nieprawdopodobne bo to przeciez HIV, taki grozny wirus...
Ale tak jest w rzeczywistosci- jest on bardzo nietrwaly poza cialem.
Pozdrawiam
Dezir
-==PINGwin pOWERed==-
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Szacuny
19
Napisanych postów
9216
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30094
hehe ciekawa koncepcja ale tak raczej nie jest
ludzkie cialo ma doskonaly system chlodzenia- ciezko jest rozgrzec organizm.
A nawet jesli, to gdybys rozgrzal organizm do temp pow 45 stopni to zacznie sie nieodwracalna denaturyzacja bialek i predzej umrzesz ty niz wirus
Pozdrawiam
Dezir
-==PINGwin pOWERed==-
Pozdrawiam, Dezir - (były, więc nieoficjalny) moderator działu "Fitness"
----------------------------------------------
>> "TRZEBA BYĆ ZNAWCĄ, A NIE WYZNAWCĄ" <<
Szacuny
11
Napisanych postów
2312
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
8680
Hehe dobreO.K dzięki wszystkim!Pozdrawiam
Pozdrawiam!! Van.dal
Szacuny
1
Napisanych postów
42
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
574
chlopaki prosze o odpowiedz
kiedy bylem na dyskotece, popilem troche ale film sie nie urwal.
rano kiedy bralem prysznic zobaczylem na nodze mala, czerwona kropeczke a wokol niej malą sina plamke. wygladalo to na uklucie. pytalem sie rodzenstwa i tez sadzili ze jest to uklucie. jak myslicie czy ktos mogl mnie ukloc przypadkiem lub specjalnie i czy istnieje mozliwosc ze jestem zarazony?mialem niezla schize przez pare dni ale desire pisal ze jest malo prawdopodobne by sie zarazic. co sadzicie. w moim miescie nie mozna sie przebadac niestety