Witam strasznie polubiłem budyń i jem go nawet 2 razy dziennie ostatnio z chudym mlekiem o,5% lub 0%, budyń jem rzadziej słodzony ale fakt że jem, i bitą śmietanę zjadam też ale w wersji light niekiedy zarzucam kisiel ale nie słodzę go, także jem codziennie dużo budyniu i śmietanę oraz niekiedy zastępuje ją kiślem czy to pomoże mi w nabraniu masy mięśniowej nie chcę nabierać tłuszczu bo niedawno robiłem redukcję więc bardziej mi zależy na nabieraniu beztłuszczowej masy mięśniowej prosze o rady pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
bitą śmietanę zrób sobie natomiast sam nie ze spraya czy jakiegoś gówna z proszku, wtedy jak dasz do niej zamiast cukru słodzik w płynie, jakieś owoce opcjonalnie czekoladę na poliolach(do dostania w Piotrze i Pawle), wliczysz to w bilans diety to możesz sobie taki deserek chapnąć.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-12-10 20:58:56
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2011-12-10 20:58:56
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Tylko 2... ja piję 11 :D Jak chcesz robić masę to tylko na czekoladowym i musisz dawać 0,76453 L mleka.
Zmieniony przez - Przemmo358 w dniu 2011-12-09 12:51:51
Zmieniony przez - Przemmo358 w dniu 2011-12-09 12:51:51
...
Napisał(a)
Zacznijmy od tego,czy masz dietę? Ogranicz przekąski do 1-2 razy w tygodniu, w zależności od typu twojej budowy.
Swoją drogą ten podobnie jak i inne twoje tematy wydają się być marną prowokacją.
Swoją drogą ten podobnie jak i inne twoje tematy wydają się być marną prowokacją.
...
Napisał(a)
Ja je..bie mase miesniowa juz na budyniach chca robic
a redukcja pewnie byla na diecie dukana albo 1000kcal
Zmieniony przez - nervus w dniu 2011-12-09 13:42:04

Zmieniony przez - nervus w dniu 2011-12-09 13:42:04
...
Napisał(a)
Albo decydujesz się na zdrową diete albo nie ma to sensu
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Dorzuć jeszcze żelowe miśki
...
Napisał(a)
tolszowka sog
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
Dobra rozumiem czy mogę zostawić jeden budyń niesłodzony dziennie tylko z rana do śniadania czy całkowicie usunąć z diety?
Oraz czy nie za dużo piję mleka około 2l dziennie ale chudego 0,5% lub 0%?
Oraz czy nie za dużo piję mleka około 2l dziennie ale chudego 0,5% lub 0%?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Dieta na masę do oceny
Następny temat